/*.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}*/

Лекторій та дискусійна панель на Interior Mebel 2022

11 .02

Лекторій та дискусійна панель на Interior Mebel 2022 - Європейська Школа Дизайну 4
Як ми сприймаємо поняття “sustainability” в сучасному світі? Вважаємо цей рух модним та хайповим чи все таки недооціненою необхідністю, що продовжить людству комфортне існування?

Усвідомлене споживання та сталий дизайн стали темою нашого лекторію та дискусійної панелі, що пройшла в рамках виставки Interior Mebel 6-го лютого. Разом з нашими спікерами, практикуючими спеціалістами в сфері дизайну та архітектури, ми розібрали найважливіші sustainable-тренди та поняття, щоб і замовники і починаючі дизайнери розуміли, яким способом вони можуть створити комфортну оселю з мінімальним негативним впливом на природу.

Наша випускниця Анна Присюда висвітлила погляд на “sustainability” з точки зору дизайнерки предметів. Вона вважає, що рухатись в напрямку сталого дизайну важливо і треба починати навіть з найменших деталей.
 
Кураторка напряму “Предметний дизайн” Інна Зиміна розповіла про те, що зміни в дизайні на користь стійкості можливі через парадигму зміни власних цінностей. Усвідомленість та сталість може бути стильною і цікавою, якщо не сприймати її як обмеження.
 
Викладачка EDS, дизайнерка інтер’єрів Ольга Терефеєва поділилась власним досвідом роботи з матеріалами, що відповідають поняттю сталості. Вона вважає, що попри певні маніпуляції, тема “sustainability” є дуже важливою і залишатиметься затребуваною в сфері дизайну.
 
Дизайнер інтер’єру Олена Боженко наочно показала, як створити sustainable простір на прикладі мікро-квартир — функціонального житла, яке вписується в потреби і людини і природи.
 
Архітектор Піт Шамілов познайомив слухачів з концепцією “Active House” — комфортним середовищем для існування людини без негативного впливу на природу. Він зазначив, що сталий дизайн розпочинається ще на етапі проектування самої будівлі. В іншому випадку він стане лише “красивою обгорткою”, яка не зіграє суттєвої ролі в збереженні природних ресурсів.
 
Ми дуже вдячні спікерам і всім, хто приєднався до наших лекцій та обговорень!
Black Friday на програми «Дизайн Інтер’єру.Інтенсив» у грудні
Економія - 30%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Black Friday на програму «Графічний Дизайн. Інтенсив» у листападі
Економія - 15%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Дякуємо!

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Залиште Ваші контактні дані, щоб наш менеджер допоміг Вам з реєстрацією
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контакті дані для того, аби наші менеджери EDS могли вас проконсультувати
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, щоб менеджери EDS могли зв'язатися з Вами і забронювати місце в групі
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, і ми допоможемо Вам зробити вибір!
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Дякуємо, що підписались