/*.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}*/

Навіщо потрібен дизайн-проект?

02 .11

Навіщо потрібен дизайн-проект?  - Європейська Школа Дизайну 4

Навіщо потрібнен дизайн-проект?

Переїзд у нове приміщення - квартиру, будинок чи офіс - часто супроводжується його подальшим ремонтом. Це цілком логічне та обгрунтоване явище, адже будь-який власник або користувач хоче організувати даний простір, виходячи із власних потреб. Але будь-яка потреба має відповідати можливостям, тому завжди актуальним у таких ситуаціях є питання вартості ремонтних робіт.

Навіщо потрібен дизайн-проект?  - Європейська Школа Дизайну 5

То що ж таке дизайн-проект інтер'єру? Забаганка і зайва стаття витрат чи вкрай важливий елемент у процесі створення комфортного і якісного простору для життя і роботи?

Для об’єктивної та правильної відповіді на це питання, спершу, дамо визначення самому поняттю дизайн-проекту.

Дизайн-проект - це комплексний пакет документів, створений дизайнером, що включає в себе креслення, схеми, ілюстрації та інші дані, необхідні для якісної практичної реалізації побажань замовника.

Простіше кажучи, це своєрідна інструкція, що дозволяє зрозуміти, з чим доведеться працювати, який ресурс необхідний та який результат буде отримано у підсумку. Великою помилкою новоспечених власників житла та інших приміщень є недооцінка важливості дизайн-проекту на всіх стадіях ремонтних робіт.  Експерти у даній галузі зауважують, що наявність дизайн-проекту є практично необхідною як для замовника, так і для виконавців на будь-якому етапі ремонту.

Сучасні технології дозволяють дизайнеру провести максимально точні розрахунки та, виходячи із побажань та бюджету клієнта, створити для нього оптимальний проект дизайну інтер’єру житла чи офісу. Вишенькою на торті стане 3D-візуалізація проекту, що дасть замовнику змогу у найменших деталях побачити, як, наприклад, виглядатиме його нова квартира після закінчення ремонту.

Як правило, окрім самого створення дизайн-проекту, дизайнери часто пропонують послугу супроводу. Таким чином, дизайнер контролює дотримання узгодженого плану під час виконання робіт будівельниками та ремонтними бригадами.

Отже, можна виділити наступні ключові переваги, які дає створення та використання дизайн-проекту:

  • отримання власником інформації про характеристики, сильні і слабкі сторони його приміщення. Це дає чітке розуміння того, які інтер’єрні рішення будуть однозначно помилковими та дає можливість уникнути значних додаткових витрат, як часу, так і коштів
  • документація, яку містить дизайн-проект, у підсумку використовується ремонтими бригадами як наочна інструкція, адже включає в себе усі технічні, інженерні та візуальні аспекти запланованих робіт
  • інформація, зазначена у дизайн-проекті, дозволяє сформувати простий і чіткий кошторис на закупівлю будівельних матеріалів, меблів, комунікацій. Крім того, стає зрозумілим обсяг та час виконання робіт, що упереджує спекуляції та обман зі сторони недобросовісних виконавців
  • співпраця з дизайнером в рамках реалізації дизайн-проекту - це завжди значущий внесок у створення якісного та комфортного простору, що буде відповідати потребам його господаря. Він може відображати його характер, бути затишною оселею або місцем успішної реалізації бізнес-планів. 

Є речі, які варто довіряти професіоналам, заради досягнення високих цілей або наближення власної мрії. Дизайн-проект безумовно стане рятівником для тих, хто планує уникнути непорозумінь та оминути “підводні камені” на нелегкому шляху, під назвою “Ремонт”! 




Black Friday на програми «Дизайн Інтер’єру.Інтенсив» у грудні
Економія - 30%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Black Friday на програму «Графічний Дизайн. Інтенсив» у листападі
Економія - 15%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Дякуємо!

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Залиште Ваші контактні дані, щоб наш менеджер допоміг Вам з реєстрацією
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контакті дані для того, аби наші менеджери EDS могли вас проконсультувати
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, щоб менеджери EDS могли зв'язатися з Вами і забронювати місце в групі
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, і ми допоможемо Вам зробити вибір!
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Дякуємо, що підписались