/*.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}*/

Світові виставки з дизайну. Анонс на лютий, 2023

19 .01

Світові виставки з дизайну. Анонс на лютий  2023 - Європейська Школа Дизайну 4

Перший місяць 2023 року у світі дизайну ознаменував себе стартом нових проєктів, тенденцій і надій.
Дизайн спільнота продовжує реалізовувати найсміливіші ідеї та розширювати глобальну комунікацію за допомогою виставок, форумів, створення нових асоціацій.

І на лютий заплановані грандіозні події у світі дизайну, анонс яких ми представимо сьогодні.
Якщо вам пощастило опинитися в потрібний час у потрібному місці, то обов'язково відвідайте ці заходи для розширення своєї професійної складової.

Отже, у лютому світ дизайну очікує:

Ambiente 2023
03.02.2023 - 07.02.2023
Франкфурт-на-Майні, Німеччина, Messe Frankfurt

Світові виставки з дизайну. Анонс на лютий  2023 - Європейська Школа Дизайну 5

Ambiente - найбільша у світі виставка товарів народного споживання є не лише інформаційним майданчиком, а й найбільш вдалим місцем для встановлення ділових контактів. Понад 4 400 експонентів із приблизно 90 країн представляють свіжі ідеї, високоякісну продукцію, успішні тенденції та чисту творчість на тему обіду в Ambiente Messe Frankfurt - захопливий світ довкола столу, кухонних і побутових товарів. Наповнення - творчий світ дарування та життя - ексклюзивний світ життя, меблювання та декорування. Ambiente Frankfurt - це найбільша у світі виставка товарів народного споживання.

Відчуйте, що формує світовий ринок у Франкфурті. Тут бізнес і креативність об'єднуються, і відвідувачі розміщують замовлення у міжнародних учасників. Дізнайтеся про останні тенденції у спеціальних презентаціях високого рівня, церемоніях нагородження, лекціях і заходах за участю експертів галузі та відомих дизайнерів. Ambiente також є важливим центром за темами з особливими інтересами, такими як Контрактний бізнес, HoReCa та Ethical Style, а також є найбільшою в Азії платформою пошуку для великого бізнесу.

Stockholm Furniture Fair 2023
07.02.2023 - 11.02.2023
Стокгольм, Швеція, Stockholmsmässan

Світові виставки з дизайну. Анонс на лютий  2023 - Європейська Школа Дизайну 6

Stockholm Furniture & Light Fair - найбільша у Швеції виставка меблів та освітлення, провідне у світі місце зустрічі скандинавського дизайну. Ніде у світі ви не знайдете стільки скандинавських дизайнерських компаній, що зібралися під одним дахом. 80% з 700 експонентів представляють компанії зі скандинавських країн.

Останні тенденції та нові продукти представлені тут. Протягом п'яти днів у лютому зали заповнені найкращим скандинавським дизайном меблів та освітлення для громадських і домашніх приміщень. Тут скандинавський дизайн розмыщують у міжнародний контекст, залучаючи відвідувачів із понад 100 країн.
⠀⠀
Усі, хто так чи інакше пов'язаний зі скандинавським дизайном або зацікавлений у ньому, перебувають тут, і можна легко вступити в контакт із "правильними" людьми - керівниками, дизайнерами і зірками-початківцями. Якщо ви хочете познайомитися з індустрією, це місце для вас.

Тиждень дизайну в Стокгольмі також проводиться протягом того ж тижня, що і Stockholm Furniture & Light Fair, і включає в себе понад 400 заходів, пов'язаних з дизайном, по всьому місту.

MegaBuild Indonesia 2023
23.02.2023 - 26.02.2023
Джакарта, Індонезія, Jakarta Convention Center (JCC)

Світові виставки з дизайну. Анонс на лютий  2023 - Європейська Школа Дизайну 7

Mega Build Indonesia - найбільша виставка архітектури, дизайну інтер'єру та будівельних матеріалів в Індонезії, організована Памераном Маса Кіні. Megabuild Indonesia продемонструє новітні технології, рішення, матеріали та тенденції дизайну в будівництві та будівництві Індонезії. Організатори прагнуть надати цінний досвід гостям під час виставки.

Світ дизайну не зупиняється. Нові стилі, тренди, технології... А залишатися на хвилі дозволяє тільки тісний контакт з однодумцями.

Black Friday на програми «Дизайн Інтер’єру.Інтенсив» у грудні
Економія - 30%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Black Friday на програму «Графічний Дизайн. Інтенсив» у листападі
Економія - 15%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Дякуємо!

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Залиште Ваші контактні дані, щоб наш менеджер допоміг Вам з реєстрацією
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контакті дані для того, аби наші менеджери EDS могли вас проконсультувати
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, щоб менеджери EDS могли зв'язатися з Вами і забронювати місце в групі
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, і ми допоможемо Вам зробити вибір!
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Дякуємо, що підписались