/*.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}*/

⠀Сучасна ванна кімната ⠀Стильно та практично

28 .09

⠀Сучасна ванна кімната ⠀Стильно та практично - Європейська Школа Дизайну 4

Помилки в оформленні інтер'єру ванної кімнати зустрічаються найчастіше. Адже ні для кого не секрет, що багато хто вважає, що приділяти особливу увагу візуальній складовій цієї кімнаті не варто, тому що часу ми там проводимо зовсім небагато і сенсу сильно морочитися з цього приводу немає.

Як показує практика, дуже скоро люди шкодують про це рішення. Естетичне оформлення цього приміщення є важливим моментом, якому потрібно приділити достатньо часу та сил.

Ванна 2022 – важливо додати акценти у простір


Хто сказав, що ванна обов'язково має облицьовуватися керамічною плиткою? Адже є ще безліч оздоблювальних матеріалів, здатних прикрасити ванну, надавши їй унікальності.

Звичайні люди розуміють поняття «гармонія в інтер'єрі» буквально і намагаються поєднувати все навколо за формою, розміром, забарвленням. Наприклад, якщо сантехніка кольору бордо, то і штори для ванної також повинні бути в подібних відтінках. Якщо килимок бузковий, то й інші аксесуари повинні бути в цьому стилі. Це чудово, звичайно, але не зовсім правильно.

Велика кількість однотипних речей в інтер'єрі ванної 2022 тільки зіпсує її стильний і модний дизайн. Ванна кімната в такому виконанні буде виглядати нудно і повсякденно. Тому в даному випадку краще відмовитися від цієї одноманітності та внести якісь акценти у простір.

Сьогодні навіть існують стилі, що передбачають поєднання різних технік (еклектика, фьюжн), у яких непомітно, що щось поєднується одне з одним. Завдяки цьому може вийти дуже цікавий самобутній дизайн.

Найправильнішим рішенням у цій ситуації може бути поєднання вибіленого інтер'єру з яскравими акцентними плямами. "Розбавивши" таким чином білий тон, можна візуально трохи "розсунути простір".

У модному інтер'єрі ванної 2022 буде доречним використання різних відтінків білого. Наприклад, використовувати пастельні тони (ванільний, молочний), які іноді набагато вдалі виглядають. Чисто білий колір може зробити ванну кімнату неживою та холодною. А незвичне поєднання сірого та природного зеленого з елементами рослин вже зробить зовсім іншу атмосферу у приміщенні. 

⠀Сучасна ванна кімната ⠀Стильно та практично - Європейська Школа Дизайну 5

Ванна кімната – найзатишніше приміщення у будинку. Це місце, де люди виконують гігієнічні ритуали перед виходом на вулицю, а після повернення - розслабляються і знімають напругу, накопичену протягом дня, насолоджуючись теплою водою.

Однак не завжди ванна кімната має параметри, про які можна мріяти. Часто це темна, маленька і нічим не примітна кімната, яку додатково набивають таким обладнанням, як пральна машина, дошка для прасування або шафа для миття посуду.

Гарне дзеркало, обрамлене в акуратну раму, додасть ванної витонченості. І, повірте, ніяка найакуратніша шафка з дзеркальними дверцятами ніколи не створить такого ефекту. Як приклад, подивіться моделі сучасних дзеркал від українського виробника Фабрики скла Liberta

Переживати про те, що такий вибір залишить вас без місця для зберігання речей, не доведеться, тому що все те, що ви зазвичай ставите в шафу, можна вмістити на стільниці або тумбочці під раковиною.

Плитка

Звичайно, відразу перевчити себе і переконати в тому, що обійтися без кахлю у ванній кімнаті можливо вдається далеко не всім. У такому випадку найкраще вдатися до компромісу, обробивши плиткою лише «мокрі» ділянки. Решту приміщення можна пофарбувати або обклеїти шпалерами, прикрасити декоративною штукатуркою. Таке поєднання надасть кімнаті легкість та витонченість.

! Порада ! Кахель буде доречний біля раковини або на стільниці. Гарно виглядає контрастна облямівка плитки, покладена навколо умивальника. Матеріалу для цього буде потрібно небагато, та й часу на це витрачається мало.

Меблі у ванній

Оригінальні прозорі стільці ефектно доповнюватимуть вашу стильну і креативну ванну 2022, абсолютно не перевантажуючи модний інтер'єр.
Пластик у ванній можна застосовувати будь-де. Головне стежити за тим, щоб все було оформлене естетично та функціонально. Сучасний пластиковий декор для ванної кімнати може гармонійно вписатись у будь-який інтер'єр.

Дерево

Зробити дерев'яну підлогу у ванній кімнаті – рішення для сміливих людей. Але якщо є таке бажання, то допоможе вам у його досягненні терасна дошка. Можна використовувати будь-які оброблені дошки, що не бояться вологи та перешкоджають ковзанню.

 

⠀Сучасна ванна кімната ⠀Стильно та практично - Європейська Школа Дизайну 6

Якщо в приміщенні немає місця для ванни, оптимальним рішенням буде встановити практичну душову кабіну з масажним душем - розслаблюючий ефект від нього буде не менше. 

Стильні та надійні варіанти душових кабін також рекомендуємо розглянути на сайті компанії Liberta.ua

Використовуйте ці поради та слідкуйте за тенденціями, щоб завжди створювати актуальні інтер'єри та втілювати сучасні рішення у створенні інтер'єру будь-якої складності. 

 

⠀Сучасна ванна кімната ⠀Стильно та практично - Європейська Школа Дизайну 7

 

 

 

Black Friday на програми «Дизайн Інтер’єру.Інтенсив» у грудні
Економія - 30%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Black Friday на програму «Графічний Дизайн. Інтенсив» у листападі
Економія - 15%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Дякуємо!

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контакті дані для того, аби наші менеджери EDS могли вас проконсультувати
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, щоб менеджери EDS могли зв'язатися з Вами і забронювати місце в групі
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, і ми допоможемо Вам зробити вибір!
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Дякуємо, що підписались