/*.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}*/

10 сайтів для натхнення в графічному дизайні

15 .10

10 сайтів для натхнення в графічному дизайні - Європейська Школа Дизайну 4

Одна з професій, що швидко зростають і набирають популярність в наш час - це графічний дизайнер. Тому й конкуренція у галузі зростає щодня.

Як залишатися на хвилі натхнення, якщо вже, начебто, все придумано до нас???

Щоб допомогти вам надихнутися новими ідеями, ми зробили добірку з 10 топових сайтів та блогів для поповнення свого багажу ідей та пошуку нових рішень.

Design Week

«Design Week» була заснована в 1986 році, коли провідний дизайнерський журнал Великобританії до 2011 року був єдиним в онлайн просторі. Він, як і раніше, має високоякісні, добре написані новини та надихаючі сюжети у графіці, брендингу, інтер'єрах, цифровому, продукті, меблях та багато іншому.

Digital Arts Digital Arts

Це онлайн-журнал для професійних дизайнерів, з акцентом на методи, найкращі практики та корисні ресурси. Допомагає по-іншому дивитися на звичні речі та знаходити нові джерела натхнення на трендових вебресурсах.

The Dsgn Blog

Блог про дизайн - все про візуальне натхнення. Один із наших фаворитів. Заснований та спроектований куратором Ena Baćanović, дизайнером, що базується у Загребі, Хорватія. У ньому представлені роботи дизайнерів та дизайн-студій з усього світу, а основна увага приділяється молодим дизайнерам та студентам.

Fonts In Use Blog

Шрифти у використанні - це публічний архів друкарні, індексований шрифтом, форматом та промисловістю. Незалежний проект на чолі із Семом Берлоу, Стівеном Коулсом та Ніком Шерманом, він документує та аналізує графічний дизайн з метою покращення друкарської грамотності та оцінки.

Designcloud

Designcloud ділиться найкращим мистецтвом, дизайном та інноваціями з усього світу. У категорії графічного дизайну контент організований у зручному форматі сітки, тому ви можете швидко переглядати та зберігати все, що впадає у вічі. Рекомендуємо до щоденного перегляду.

Logo Design Love

Гарно оформлений блог Девіда Ейрі, присвячений дизайну логотипів з усього світу. Тут ціла бібліотека креативних рішень провідних дизайнерів світу, які мають чому навчитися. Дуже корисний ресурс як для новачків, так і для досвідчених графічних дизайнерів.

Visuelle

Девід Беннетт показує проекти графічних дизайнерів у всьому світі, що надихають. Додайте в закладки для перегляду цікавого контенту щодня.

Creative Boom

Creative Boom надихає та підтримує творчу спільноту та має відмінний розділ із графічного дизайну, щоб подарувати вам масу натхнення. Журнал також має проникливі інтерв'ю з деякими з провідних світових дизайнерів.

Mindsparkle

Журнал Mindsparkle просуває «найкрасивіші проекти та ті, що надихають» в галузі графічного дизайну, вебдизайну та відео. Завдяки чистому та задовільному дизайну він стане щоденним натхненням. Must have у закладках для кожного дизайнера.

BP&O

BP&O означає брендинг, упакування та думку, і він показує всі ці речі, поєднуючи образи, що вражають, та поглиблений аналіз. Це дітище Річарда Бейрда, британського незалежного дизайнера та письменника, що спеціалізується на ідентифікації та упакуванні бренду.

Це лише мала частина вебресурсів, які допоможуть вам бути в тренді, розширити горизонти думок та застосовувати нові рішення у своєму “дизайнерському почерку”.

Розвивайте свою наглядовість та надихайтеся роботами колег. Адже вашими роботами, напевно, теж надихається хтось інший.

 

10 сайтів для натхнення в графічному дизайні - Європейська Школа Дизайну 5

Black Friday на програми «Дизайн Інтер’єру.Інтенсив» у грудні
Економія - 30%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Black Friday на програму «Графічний Дизайн. Інтенсив» у листападі
Економія - 15%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Дякуємо!

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Залиште Ваші контактні дані, щоб наш менеджер допоміг Вам з реєстрацією
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контакті дані для того, аби наші менеджери EDS могли вас проконсультувати
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, щоб менеджери EDS могли зв'язатися з Вами і забронювати місце в групі
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, і ми допоможемо Вам зробити вибір!
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Дякуємо, що підписались