/*.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}*/

Maison&Objet 2024. Paris 18.01-22.01 Технічний едем в індустрії дизайну

21 .01

Maison&Objet 2024. Paris 18.01-22.01 Технічний едем в індустрії дизайну - Європейська Школа Дизайну 4

Виставка Maison&Objet повертається у виставковий центр Paris-Nord Villepinte з 18 по 22 січня 2024 року. Цього року ця обов'язкова подія для індустрії інтер’єрного дизайну збере понад 2 525 експонентів, включно з 600 новими учасниками, щоб продемонструвати найкращі тенденції завтрашнього дня в галузі меблів і дизайну!

Продовжуючи тему минулого року "Насолоджуйтесь!", січнева сесія транслює оптимізм щодо майбутнього через форму і колір, зосередивши увагу на футуристичній біофілії та новому світі благополуччя. Тема Tech Eden розроблена у співпраці з агентством креативної стратегії Peclers Paris, яке розуміє її як можливість "підкреслити глибоку еволюцію у взаємовідносинах між наукою і природою і спроєктувати її в стійке і бажане майбутнє".

Maison&Objet 2024. Paris 18.01-22.01 Технічний едем в індустрії дизайну - Європейська Школа Дизайну 5

фото maisonetobjet 2024

Ремісники, майстри, виробники, видавці, промисловці, імпортери, дизайнери, стилісти і творці з секторів моди, текстилю, декору, посуду, подарунків, меблів, дизайну інтер'єру та гастрономії представляють свої останні колекції світовій аудиторії покупців і фахівців.

Протягом усього року члени Обсерваторії Maison&Objet виявляють і аналізують мікроознаки, що віщують зміни. Як і щороку, стилістична агенція NellyRodi запропонувала сильну концепцію: цьогорічна виставка 2024 року буде присвячена темі "Технологічного Едему" - концепції, яка досліджує переосмислені середовища, пов'язані з роздрібною торгівлею, житлом або готельним бізнесом. Ці місця характеризуються помітною присутністю природи, подекуди інтерпретованої в цифровому вигляді, частково мінеральної, розкішної та гібридної. Геніальне злиття природних елементів і технологій, здатне переосмислити стійкість і зробити наше майбутнє привабливим!

Maison&Objet 2024. Paris 18.01-22.01 Технічний едем в індустрії дизайну - Європейська Школа Дизайну 6

фото maisonetobjet 2024

Технологічні експерименти та візуальна мова Матьє Леаннера, оголошеного "Дизайнером року", ідеально відповідають темі року. 

Maison&Objet 2024. Paris 18.01-22.01 Технічний едем в індустрії дизайну - Європейська Школа Дизайну 7

Для ювілейної виставки дизайнер підготував свою інтерпретацію високотехнологічного раю - простір Outonomy, ізольований від цивілізації, "в якому кожен зможе переосмислити свій спосіб життя і взаємодіяти з навколишнім середовищем".

"Біжи, лети, дихай, живи - ось кілька дій, які характеризують мій проєкт для Maison&Objet 2024 року, - каже дизайнер. - Він заснований на ідеї незалежності та свободи, життя далеко від шуму і натовпу, пошуку такого місця, де можна заново себе винайти. Проєкт Outonomy - це екосистема, одночасно мінімалістська й оптимальна".

Maison&Objet 2024. Paris 18.01-22.01 Технічний едем в індустрії дизайну - Європейська Школа Дизайну 8

Виставка розділена на 15 секторів і 2 зони "Що нового?". У різних секторах представлено 2 525 експонентів (включно з 600 новачків) з усього світу. Це також можливість ознайомитися з різними виставками, і відкрити для себе нові дизайнерські таланти. У програмі понад 15 вражаючих інсталяцій, а також щонайменше 40 конференцій!

Maison&Objet 2024. Paris 18.01-22.01 Технічний едем в індустрії дизайну - Європейська Школа Дизайну 9

фото maisonetobjet 2024

Такі події, як Maison&Objet дають можливість дизайнерам та виробникам розширювати та переосмислювати значення інтер'єру та простору навколо людини, додаючи нових сенсів.

Європейська Школа Дизайну слідкує за світовими подіями та завжди тримає руку на пульсі останніх інновацій та тенденцій.

Black Friday на програми «Дизайн Інтер’єру.Інтенсив» у грудні
Економія - 30%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Black Friday на програму «Графічний Дизайн. Інтенсив» у листападі
Економія - 15%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Дякуємо!

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Залиште Ваші контактні дані, щоб наш менеджер допоміг Вам з реєстрацією
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контакті дані для того, аби наші менеджери EDS могли вас проконсультувати
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, щоб менеджери EDS могли зв'язатися з Вами і забронювати місце в групі
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, і ми допоможемо Вам зробити вибір!
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Дякуємо, що підписались