/*.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}*/

Paris Design Week 2022 Maison & Objet

15 .09

Paris Design Week 2022  Maison & Objet - Європейська Школа Дизайну 4

У Парижі з 8 по 12 вересня відбулася грандіозна виставка дизайну інтер'єрів, декору та товарів для дому. Знову до Франції за новинками меблів, техніки, текстилю, посуду, світла та подарунків прибули як професіонали індустрії, так і звичайні покупці. Цього року Maison & Objet займала 14 секторів та представляла 2500 брендів (більше 700 з яких вперше) із 15 тисячами інсталяцій.

Maison & Objet 2022

Вереснева сесія Maison & Objet показала масу крутого та цікавого. У рамках Maison & Objet Projects відбулася виставка робіт декораторів та інновацій різних компаній. Саме там дизайнери інтер'єру побачили найдосконаліші проектні та технічні рішення.

Виставка відбулася в атмосфері Paris Design Week (з 8 по 16 вересня) — подія, яка передбачає розширення свята моди та вишуканих подарунків. Тиждень дизайну пройшов у всьому Парижі на різних майданчиках.

Maison&Objet - найбільший в Європі професійний салон в галузі дизайну та оформлення приміщень. Проводиться з 1995 року двічі на рік (у січні та вересні) за участю понад 3000 експонентів та 150 000 відвідувачів і по праву вважається одним із найяскравіших та найцікавіших європейських заходів.

Paris Design Week 2022  Maison & Objet - Європейська Школа Дизайну 5

Учасниками виставки Maison&Objet є архітектори, дизайнери, фахівці готельного бізнесу та школи дизайну, стилісти, величезні магазини та роздрібні торговці, а також дизайнери великих підприємств. Щоразу Maison&Objet демонструє зростання аудиторії, розширення географії, а також появу нових і нових виставкових майданчиків, форумів і концептуальних проектів. І цей рік не став винятком.
Щороку у рамках виставки Maison & Objet організують експозицію Whats New. Тут розкривають нові тенденції року через декор, меблі та матеріали найновіших колекцій, представлених на виставці.

META SENSIBLE

Цього разу організатори об'єднали програму вересневого випуску спільною темою META SENSIBLE, у якій втілився баланс між реальними дизайн-об'єктами та світом діджитал.

Paris Design Week 2022  Maison & Objet - Європейська Школа Дизайну 6


Цифровий та аналоговий, два світи взаємно впливають один на одного і навіть зливаються, щоб сформувати нові засоби для комунікації. Новий дизайн наївний і мрійливий. В епоху ультрапіксельного метавсесвіту реальний будинок-притулок випромінює м'яку атмосферу, що надихає.
Сьогодні зростає інтерес до інтер'єрів, які відображають тонкий баланс і прихильність до реального світу ремісничих виробів, майстерності та тактильності, поєднаного з прикладами цифрового життя, вільного від усіх зв'язків. Ручна праця та технологічний гаджет присутні у таких просторах повсюдно.

У вересневій виставці Maison&Objet надали докази того, що гібридизація тепер міцно вкоренилася у співтоваристві декору, дизайну та способу життя. У цьому ключі працюють такі бренди як Pink Stories, PolsPotten, Mojow, дизайнерські колективи Біни Байтель, Семюеля Аккосберрі, Шарлотти Жуяр та П'єра Гоналона.

Нижче добірка предметів, які відображають ці два всесвіти

Крісло YOMI EKO
MOJOW

Paris Design Week 2022  Maison & Objet - Європейська Школа Дизайну 7
MOJOW - це новий французький бренд меблів та аксесуарів, відмінною мовою якого стало поєднання конструкції з металу чи дерева з надувними елементами. Так, крісло YOMI EKO інтерпретує класичну форму в яскравому та авангардному виконанні.

Світильники AYNO
Midgard Licht

Paris Design Week 2022  Maison & Objet - Європейська Школа Дизайну 8

Німецький виробник Midgard Licht працює у сегменті освітлення з 1919 року. Серія AYNO, яку бренд представив на виставці, поєднує в собі лаконічну та функціональну естетику з технологічністю та стійкістю.

Приставний столик Mob
POLSPOTTEN

Paris Design Week 2022  Maison & Objet - Європейська Школа Дизайну 9

Нідерландська марка POLSPOTTEN створює предмети, які мають додати грайливий настрій в інтер'єр. В основі творчої практики команди лежить креативний та допитливий підхід до проектування. На виставці Maison&Objet бренд представив кілька проектів, серед яких приставний столик Mob з кам'яною основою та стільницею з МДФ.

Для того, щоб відвідати та переглянути всі експонати виставки, знадобиться 3 повних дні. Тому плануйте свою подорож, якщо захочете відвідати наступну виставку у січні 2023 року з 19 по 23 число.

Black Friday на програми «Дизайн Інтер’єру.Інтенсив» у грудні
Економія - 30%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Black Friday на програму «Графічний Дизайн. Інтенсив» у листападі
Економія - 15%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Дякуємо!

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Залиште Ваші контактні дані, щоб наш менеджер допоміг Вам з реєстрацією
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контакті дані для того, аби наші менеджери EDS могли вас проконсультувати
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, щоб менеджери EDS могли зв'язатися з Вами і забронювати місце в групі
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, і ми допоможемо Вам зробити вибір!
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Дякуємо, що підписались