/*.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}*/

Люксовий інтер'єр. Які елементи обов'язкові

26 .02

Люксовий інтер єр. Які елементи обов язкові  - Європейська Школа Дизайну 3

Розкішні будинки мають деякі вражаючі атрибути, яких немає в звичайних будинках, і саме це робить їх особливими. Заможні домовласники будують будинки своєї мрії, спираючись на сучасні розкішні тенденції. В останні роки в елітному житловому будівництві стали популярними певні тенденції. Про них і піде мова в сьогоднішній статті.

Що буде в тренді в дизайні розкішних будинків у 2023 році?


Сьогодні розкішні будинки включають в себе не тільки сучасний дизайн та новітні меблі, але й певні елементи, які роблять їх першокласними. Сучасна тенденція, яка спостерігається в дизайні розкішних будинків, - це:

Безшовний дизайн
Концепції безшовного дизайну ідеалізують ідею відкритого простору, створюючи відчуття простору навіть на обмеженій площі. Вітальня, прохід та гостьові кімнати переосмислюються і отримують новий вимір. Популярною є концепція відкритої кухні, яка включає в себе спільну обідню зону.

Люксовий інтер єр. Які елементи обов язкові  - Європейська Школа Дизайну 4

Сталі та екологічно чисті будівельні матеріали
Не лише дизайн житла зазнав змін. За останні кілька років і в найближчому майбутньому ми побачимо кардинальні зміни в будівельних матеріалах для дому. Опитування, проведене Радою з екологічного будівництва США, показало, що близько 73% американських домовласників схиляються до екологічно чистих матеріалів і готові платити за них більше. Говорячи про сталий розвиток, ультра-ефективні побутові прилади та технології є їхнім головним пріоритетом при будівництві будинку своєї мрії.

Самодостатня система опалення та охолодження
Найефективніші системи опалення та охолодження встановлюються в розкішних будинках не лише для забезпечення комфорту, але й для того, щоб бути незалежними в будь-який момент кризи. Власники розкішних будинків віддають перевагу системам опалення та охолодження, що не потребують особливого обслуговування.

Присадибні ділянки та сади
Присадибні сади та городи є частиною трендів розкішного житла. За останні кілька років в історії нерухомості вони стали символом впевненості в собі, екологічності, а також усамітнення серед покупців елітного житла.

Зелень, що оточує будинок, забезпечує сім'ю свіжими продуктами, виробляє більше кисню в повітрі, природну тінь і аромати від квітів.

Давайте розглянемо п'ять обов'язкових характеристик розкішного будинку.

Вид з вікна

Однією з найважливіших характеристик будь-якого розкішного будинку є вид з вікна. Гарний вид з вікна може стати різницею між будинком, який продається, і тим, який не продається. Наприклад, розкішний будинок з видом на океан завжди буде користуватися високим попитом.

Вид з вікна також може підвищити вартість будинку при перепродажі. Будинки з чудовим краєвидом, як правило, оцінюються вище, ніж будинки без краєвиду. Це має сенс, оскільки покупці готові платити більше за будинок з чудовим видом.

Люксовий інтер єр. Які елементи обов язкові  - Європейська Школа Дизайну 5


Новітні технології

Ми не можемо заперечувати вплив технологій на кожну сферу нашого життя, і те ж саме стосується наших розкішних будинків. Власники розкішних будинків хочуть, щоб технологічні інновації, впроваджені в їхніх будинках, дозволяли контролювати погоду в приміщенні, вмикати та вимикати світло, замикати двері та керувати сигналізацією лише одним дотиком на телефоні, перебуваючи на відстані багатьох кілометрів.

Люксовий інтер єр. Які елементи обов язкові  - Європейська Школа Дизайну 6

Розкішна кухня

Оскільки кухня вважається серцем будинку, розкішний будинок потребує розкішної кухні. Вона демонструє максимальну елегантність у шафах, стільницях та кухонній техніці. Ця невід'ємна частина розкішного будинку також включає комору для дворецького. Іноді до їдальні примикає зона на відкритому повітрі, де сім'я може насолоджуватися більшістю своїх трапез.

Безпека високого класу

Висококласні будинки - це також і висококласна безпека. Розумний дім включає в себе новітню автоматизацію з дистанційним керуванням освітленням, опаленням, системою охолодження та камерами високого рівня безпеки, що забезпечує низьковуглецевий відбиток та безпечне домашнє середовище. Система також підтримує зрошення, вентиляцію, затінення, басейн і спа, які можна дистанційно програмувати одним дотиком пальця.

Новітня високоякісна фурнітура

Заможні домовласники люблять використовувати в своїх будинках найприголомшливіші оздоблювальні матеріали та фурнітуру. Будь то найсучасніша побутова техніка чи дизайн інтер'єру, вони віддають перевагу елегантності та найвищій якості над іншими речами. Але дехто обирає відновлені матеріали, такі як дерево та бамбук, оскільки це також є зростаючою тенденцією. Отже, дерев'яні балки, підлога, двері та шафи також помітні.

Чому так важливо, коли дизайнер інтер'єру добре розуміється на проєктах рівня люкс?

Тому що це один із шляхів підвищення свого рівня доходу та розвитку у професійній галузі.

Black Friday на програми «Дизайн Інтер’єру.Інтенсив» у грудні
Економія - 30%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Black Friday на програму «Графічний Дизайн. Інтенсив» у листападі
Економія - 15%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Дякуємо!

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контакті дані для того, аби наші менеджери EDS могли вас проконсультувати
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, щоб менеджери EDS могли зв'язатися з Вами і забронювати місце в групі
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, і ми допоможемо Вам зробити вибір!
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Дякуємо, що підписались