/*.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}*/

Дизайнер інтер'єру. 10 речей, які варто знати про цю професію

26 .09

Дизайнер інтер єру. 10 речей  які варто знати про цю професію - Європейська Школа Дизайну 4

Якщо ви належите до тих людей, яких постійно хвалять за вибір декору, друзі та рідні завжди просять у вас поради щодо дизайну, а вільний час ви витрачаєте на те, щоб відстежувати тенденції в інтер'єрі - дизайн інтер'єру може бути вашим покликанням. Перш ніж почати кар'єру дизайнера ознайомтесь з кількома фактами про те, як стати не просто дизайнером інтер'єру, а успішним професіоналом.

Інформація буде корисна і для дизайнерів, які не так давно закінчили навчання і тільки починають свій шлях у професії з першими клієнтами. Добірка виглядає так:

Використовувати і розвивати свій творчий хист
Критичний погляд на простір, інтуїція балансу та гармонії, одержимість кольором - це лише деякі з ознак того, що у вас є природний хист до дизайну інтер'єру. Саме цей талант може стати основою вашої довгої та успішної кар'єри. Тому потрібно розвивати це завдяки книжкам, виставкам, та надихатися роботами колег та визнаних фахівців.

Справа не в тому, щоб мати однакові смаки
Ви працюєте для того, щоб задовольнити потреби клієнта в дизайні інтер'єру, а не для того, щоб нав'язувати йому своє індивідуальне відчуття стилю та дизайну. Якщо клієнт хоче гірчичний колір стін з червоним елементом, ввічливо посміхніться. Однак ваша робота полягає в тому, щоб бути голосом розуму, коли йдеться про питання безпеки та функціональності. Професіонали порушують такі теми професійно - бути "людиною з народу" - це навичка, яку потрібно опанувати.

Дизайнер інтер єру. 10 речей  які варто знати про цю професію - Європейська Школа Дизайну 5

Ви будете керувати бізнесом
Якщо ви обираєте шлях фрілансера в дизайні інтер'єру, майте на увазі, що ви також будете керувати власним бізнесом у сфері дизайну інтер'єру. Це означає, що ви матимете справу з такими речами, як виставлення рахунків, адміністрування та маркетинг. Якщо ви не знайомі з бізнес-сферою, можливо, вам доведеться відшліфувати ці навички або звернутися за допомогою до когось із знайомих.

Ваш робочий графік - це ваша справа
Як дизайнер-фрілансер інтер'єру, ваш робочий час є вашим власним, і ви самі визначаєте свій графік. Це може супроводжуватися безсонними ночами, переймаючись кольором плитки розміром 2 мм у квадраті, але насолоджуйтеся усвідомленням того, що ви самі вирішуєте, коли вам прокидатися.

Вища освіта не є обов'язковою
Для того, щоб стати дизайнером інтер'єру, не потрібно мати жодної формальної кваліфікації. Однак спеціалізовані навички та знання є обов'язковими, і бажано підкріпити свою базову інтуїцію подальшим навчанням. Курси, подібні до тих, що пропонує Європейська Школа Дизайну, забезпечать вас фундаментальними знаннями і практичними навичками, а також дадуть вам можливість залишатися на крок попереду конкурентів з інших курсів.

Організованість в умовах багатозадачності - це необхідність
З ростом вашого успіху зростає і кількість проєктів дизайну інтер'єру, над якими ви працюєте одночасно. Робота над кількома проєктами з кількома клієнтами, нагляд за кількома дизайнами, рішеннями та деталями складатиме більшу частину вашого дня. Переконайтеся, що ви на це здатні - і цього вистачить на всіх.

Дизайнер інтер єру. 10 речей  які варто знати про цю професію - Європейська Школа Дизайну 6

Потрібен час, щоб завоювати авторитетне ім'я
Побудова міцного фундаменту для вашого бізнесу в сфері дизайну інтер'єру потребує часу. У цей початковий період ідеально допомогти друзям і родичам розширити ваше портфоліо і заохочувати сарафанне радіо про ваші послуги. Ваша наполеглива праця окупиться в буквальному сенсі.

Зарплата може бути великою
Ваша зарплата значною мірою залежатиме від роботи, яку ви виконуєте, вашого досвіду та місця роботи. У міру того, як ви будете просуватися вгору по сходинках світу дизайну інтер'єру, ваш дохід також буде відображати це.

Дизайнер інтер єру. 10 речей  які варто знати про цю професію - Європейська Школа Дизайну 7

Ви зіткнетеся з викликами
На жаль, дизайн інтер'єру - це не тільки колір і баланс. Як і в будь-якому іншому житті, ви, швидше за все, зіткнетеся з проектами, які підуть не так, і матимете справу з непростими клієнтами. Однак визначальним фактором для вас буде те, як ви будете сприймати ці ситуації і вчитися щоразу на наступний раз.

Це корисна робота
Спостерігати за тим, як твої творчі задуми оживають, знаючи, що ти покращив простір для його мешканців, є найвищим задоволенням. Ділитися цією радістю з клієнтами, які від неї в захваті, не має собі рівних. Психологи стверджують, що якщо ви знайдете роботу, яку любите, то більше ніколи в житті не захочете працювати.

Якщо ви вже стали на шлях дизайнера, то неодмінно отримуйте насолоду від роботи, спілкуйтеся з колегами у спільноті, знаходьте нові джерела натхнення. Саме в такому випадку ви зможете зростати як професіонал.

Дизайнер інтер єру. 10 речей  які варто знати про цю професію - Європейська Школа Дизайну 8

 

Black Friday на програми «Дизайн Інтер’єру.Інтенсив» у грудні
Економія - 30%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Black Friday на програму «Графічний Дизайн. Інтенсив» у листападі
Економія - 15%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Дякуємо!

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Залиште Ваші контактні дані, щоб наш менеджер допоміг Вам з реєстрацією
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контакті дані для того, аби наші менеджери EDS могли вас проконсультувати
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, щоб менеджери EDS могли зв'язатися з Вами і забронювати місце в групі
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, і ми допоможемо Вам зробити вибір!
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Дякуємо, що підписались