/*.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}*/

Європейська школа дизайну. Новий етап

30 .09

Європейська школа дизайну. Новий етап - Європейська Школа Дизайну 4

13 років існування Європейської Школи Дизайну минули, як один день. Але цей рік тягнеться довше, ніж усі попередні.

Команда нашої школи, наші слухачі та випускники – усі стали частиною однієї великої трагедії, яку принесла в Україну агресія РФ під час повномасштабної війни.

Зруйновані плани, долі та звичний спосіб життя. Усі ми опинилися на межі існування. Розкажемо трохи, що довелося пережити нашій школі, як ми впоралися і що на нас чекає попереду.

Початковий шок

24 лютого ми всі прокинулися у новій реальності. Головною метою стало вижити. І людям окремо, і країні в цілому. До останнього моменту ніхто не хотів вірити у цей жахливий сценарій розвитку подій, але це сталося. Сумки, валізи, документи, дітей під руки та скоріше у безпечні місця… Ніхто не знав, чим усе закінчиться і що робити далі. Спустошення всередині… В одну мить все життя зупинилося. Але завдяки нашим мужнім воїнам та успіхам ЗСУ на фронті, наша школа вже за місяць змогла планувати відновлення діяльності. В онлайн-форматі. Ми розуміли всю важливість та відповідальність перед нашими слухачами. Тому не припиняли підтримки та навчальний процес.

Все з нуля

Наприкінці квітня, коли ситуація стала зрозумілішою, ми розподілили завдання для команди у новому форматі. Перед нами залишалися зобов'язання щодо навчання сотень наших слухачів, завдання збереження нашої команди та плани на розвиток. Так, саме розвиток. Тому відкриття нашого офісу в Італії було заздалегідь спланованим кроком, хоч і не за таких обставин ми все це уявляли. Це стало новим етапом у розвитку школи на європейському ринку.

У липні Європейській Школі Дизайну виповнилося 13 років. І ми не збиралися зупинятися. Була створена ще одна програма навчання у дистанційному форматі – напрямок «Ландшафтний дизайн». Перша група успішно стартувала вже у серпні. При цьому навчання груп з напряму «Дизайн інтер'єру» також не припинялося.

Назад до школи

Вересень виявився гарячим та переломним як на фронті, так і в житті нашої школи. Виходячи з поточної ситуації, ми змогли підготувати школу до відновлення офлайн навчання. Повернулися наші спікери до Києва. У приміщенні школи обладнали сховище у разі повітряної тривоги. Заняття в аудиторіях продовжили слухачі, які були змушені перервати навчання у лютому. А зовсім скоро відкриється улюблена всіма кав'ярня в приміщенні школи.

А вже у жовтні ми готуємо до старту нові групи за напрямками:

  • Дизайн інтер'єру
  • Ландшафтний дизайн
  • Графічний дизайн


Програми скориговані, виходячи з актуальності інформації та тенденцій у розвитку дизайну. Обсяг матеріалу залишився тим самим. Практичні заняття також проходять за планом – виїзди на об'єкти для вимірів та до наших партнерів у магазини та шоу-руми.

Ми всі повертаємося до нашої улюбленої школи, щоб продовжити підготовку фахівців з прекрасного – дизайнерів.

Бажаєте приєднатися до навчання? Напишіть нам особисті повідомлення в Instagram або Facebook.

Європейська школа дизайну. Новий етап - Європейська Школа Дизайну 5

Black Friday на програми «Дизайн Інтер’єру.Інтенсив» у грудні
Економія - 30%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Black Friday на програму «Графічний Дизайн. Інтенсив» у листападі
Економія - 15%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Дякуємо!

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Залиште Ваші контактні дані, щоб наш менеджер допоміг Вам з реєстрацією
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контакті дані для того, аби наші менеджери EDS могли вас проконсультувати
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, щоб менеджери EDS могли зв'язатися з Вами і забронювати місце в групі
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, і ми допоможемо Вам зробити вибір!
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Дякуємо, що підписались