/*.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}*/

Дизайн ландшафтів Holland Park Villas (Лондон)

03 .12

Дизайн ландшафтів Holland Park Villas (Лондон) - Європейська Школа Дизайну 4

Holland Park Villas – це новий елітний закритий житловий комплекс в Лондоні, розташований у чудовому місці з видом на Голланд-парк. У комплексі 68 елегантних квартир і 4 пентхауси, з яких відкривається приголомшливий вид на закритий сад у внутрішньому дворику та лісовий пейзаж.

Дизайн ландшафтів Holland Park Villas черпає натхнення з однойменної місцини у районі Кенсінгтон, відомої з кінця 19-го століття, і ґрунтується на природному, зеленому оточенні. Острівки рослинності зі збережених і нових дерев огинають забудову з трьох сторін, огортаючи будівлі та плавно інтегруючи комплекс з прилеглим парком, водночас забезпечуючи певну відокремленість для його мешканців.

Дизайн ландшафтів Holland Park Villas (Лондон) - Європейська Школа Дизайну 5

Щойно ми увійдемо в сад, як увагу приверне чудове 30-річне дерево Acer Palmatum, створюючи грандіозний і драматичний вхід. Високоякісна гранітна бруківка, переплетені грабові дерева, декоративні насадження, підстрижені живоплоти та водяна стіна ще більше додають відчуття величі та елегантності.

У центрі забудови є красивий центральний двір. Сад спроектували таким чином, щоб викликати відчуття його зрілості і природності, а довкола нього розташовуються квартири, звідки мешканцям відкривається чарівний вид на внутрішній дворик. Оточений ровом, центральний внутрішній дворик допомагає створити відокремлений і спокійний простір для мешканців, де можна погуляти, посидіти та відпочити. Віддалік центральної доріжки пішохідні камені звиваються крізь натуралістичні декоративні насадження та підводять до моментів насолоди — прихованих ставочків для віддзеркалення у насадженнях, підстрижені у формі куль кущі, які розбавляють природність ландшафту своєю грайливою витонченістю.

Дизайн ландшафтів Holland Park Villas (Лондон) - Європейська Школа Дизайну 6

Ряд газонних терас спускається вниз — це місце власників кварти-вілл, яке забезпечує відокремлений простір для відпочинку. Від терас сходи ведуть до лісової прогулянки, де папороть та дзвіночки доповнюють насолоду від перебування під пишними кронами дерев.

Нещодавно проект Holland Park Villas отримав міжнародну нагороду International Property Award. Його визнали переможцем у категорії «Ландшафтна архітектура».

Дизайн ландшафтів Holland Park Villas (Лондон) - Європейська Школа Дизайну 7

Премія International Property Awards відзначає найвищий рівень досягнень компаній, які працюють у всіх секторах галузі нерухомості. Нагороди поділені на регіони, що охоплюють Африку, Азіатсько-Тихоокеанський регіон, Аравію, Канаду, Карибський басейн, Центральну та Південну Америку, Європу, Великобританію та США.

Дизайн ландшафтів Holland Park Villas (Лондон) - Європейська Школа Дизайну 8

Дизайн ландшафтів Holland Park Villas (Лондон) - Європейська Школа Дизайну 9

Дизайн ландшафтів Holland Park Villas (Лондон) - Європейська Школа Дизайну 10

джерело

Black Friday на програми «Дизайн Інтер’єру.Інтенсив» у грудні
Економія - 30%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Black Friday на програму «Графічний Дизайн. Інтенсив» у листападі
Економія - 15%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Дякуємо!

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контакті дані для того, аби наші менеджери EDS могли вас проконсультувати
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, щоб менеджери EDS могли зв'язатися з Вами і забронювати місце в групі
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, і ми допоможемо Вам зробити вибір!
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Дякуємо, що підписались