/*.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}*/

10 причин стати дизайнером інтер'єру зараз

17 .03

10 причин стати дизайнером інтер єру зараз - Європейська Школа Дизайну 4

Якщо ви цілими днями мрієте про дизайн інтер'єру, і це все, про що ви можете думати, зараз саме час розпочати власну справу з дизайну інтер'єру.

Чому? Попит на дизайнерів інтер'єру надзвичайно зріс. Особливо у країнах Європи. Люди зосередилися на домівках і роботі з дому. А в післявоєнній Україні це буде одна з професій, що має найбільший попит.

Стати дизайнером інтер'єру на фрілансі та відкрити власну справу - це один з найпростіших, недорогих і творчих бізнесів, який ви можете створити, працюючи вдома, тому не дивно, що люди стають дизайнерами інтер'єру все частіше.

Ось десять вагомих причин, чому вам варто розпочати опановувати професію у сфері дизайну інтер'єру вже зараз:

  • Стартових витрат майже немає
  • Ви можете стати дизайнером інтер'єру без жодного досвіду
  • Ви можете почати підготовку до професії прямо зараз
  • Вам не потрібна кваліфікація
  • Це ідеальний варіант для онлайн-стартапу
  • Ви можете навчатися як онлайн, так і офлайн
  • Ви можете працювати з дому, і вам не потрібно нічого, крім комп'ютера, щоб почати роботу
  • Це гнучкий графік, і ви можете працювати у свій власний час
  • Клієнтів багато, роботи багато
  • Це творча кар'єра без ліміту в доході


Стартових витрат майже немає
Звичайно, це залежить від того, яким дизайнером інтер'єру ви хочете стати. Проте, якщо ви тільки починаєте, радимо надавати послуги лише дизайну, а не повного дизайну інтер'єру чи ті, що потребують монтажу на місці. Це означає, що якщо у вас є комп'ютер і підключення до інтернету, то все готово!

Ви можете стати дизайнером інтер'єру без досвіду та портфоліо
Вашим проєктом у портфоліо легко може стати дизайн-проєкт реального об’єкту, який ви розробляєте під час навчання на курсі. І повірте, це буде повноцінний проєкт. Куратори з цим допоможуть.

Не потрібно намагатись одразу після навчання взяти проєкт на двоповерховий будинок з кількома спальнями. Почати з однокімнатної квартири буде гарним стартом для досвіду та впевненості. І таких запитів сотні.

Ви можете почати підготовку до професії прямо зараз
Подумайте про це. Дизайн інтер'єру та декорування - це те, що кожен, хто живе в будинку, може зробити для себе сам, тож чому б вам не почати підготовку до роботи над проєктами вже сьогодні?

Якщо ви маєте концептуальні ідеї інтер'єру, то немає жодної причини, чому ви не можете спробувати зафіксувати щось цікаве і потім втілити це в життя.

Вам не потрібна кваліфікація
У більшості країн світу для того, щоб стати дизайнером інтер'єру, стилістом чи декоратором, вам не потрібна окрема спеціальна вища освіта. Саме так, ви можете почати називати себе дизайнером інтер'єру одразу після закінчення курсу.

Це ідеальний варіант для онлайн-стартапу
Так само, як графічні дизайнери, веб-дизайнери та архітектори можуть надавати послуги через інтернет, працюючи з будь-якого місця (як правило, з дому), дизайнери інтер'єру мають безліч послуг, які вони можуть надавати віртуально.

Електронний дизайн, онлайн дизайн і віртуальний дизайн - це все послуги з дизайну інтер'єру, які ви можете надавати через інтернет, хоча всі ці назви описують одне й те саме: послугу з дизайну, що надається через інтернет, а не віч-на-віч.

Ви можете навчатися як онлайн, так і офлайн
Люди роками ведуть успішний бізнес, не маючи нічого, крім паперу, ручок і ватману, але все, що вам потрібно в наші дні, - це комп'ютер, щоб почати працювати у сфері дизайну інтер'єру. Перш за все це потрібно, щоб вас банально могли знайти клієнти в інтернеті.

Якщо ви знаєте, як точно підібрати меблі, тканини та кольори в Інтернеті, вам не потрібно купувати чи зберігати великі бібліотеки зразків (а вони так швидко застарівають у наш час!). Вам також не потрібно багато місця.

Для тих, кому потрібен безпосередній живий контакт з наставниками та більш поглиблене вивчення з далекою перспективою мають можливість навчатися офлайн в групах кілька разів на тиждень. Результат такого навчання відповідно більш серйозний.

Це гнучкий графік, і ви можете працювати у свій власний час
Коли ви дизайнер інтер'єру, то можете працювати на себе. Це не схоже на роботу в класичному розумінні. Ви можете обирати клієнтів, обирати проєкти, обирати режим та навантаження.
Робота дизайнера інтер'єру гнучка, і кожен день відрізняється від іншого. Одного дня ви можете бути у відпустці і шукати меблі через телефон. Наступного дня ви можете малювати макети на серветці під час обідньої зустрічі.

Багато клієнтів і багато роботи
Оскільки зростає кількість віддалених працівників, попит на дизайнерів інтер'єру, включаючи декораторів інтер'єру, стилістів інтер'єру та архітекторів інтер'єру, зріс. Попит не падає, а зростає! Все більше людей цінують гарний дизайн і хочуть мати красивий, функціональний і естетично привабливий будинок, який працює для їхньої сім'ї.

Кожна людина потребує творчого мислення та дизайнерського підходу, щоб переосмислити або вирішити проблему. Наші робочі місця, ресторани та бари змінилися, і це ідеальні дизайнерські послуги, які може запропонувати професіонал у сфері дизайну інтер'єру.

Це весела і творча кар'єра без ліміту в доході
Багато озлоблених і збочених дизайнерів інтер'єру старої школи скажуть вам, що дизайн інтер'єру - це складно. Це жахлива, вимоглива кар'єра. Можливо, це було для них, але це не обов'язково має бути для вас. Нехай вони зляться, кривляться і заздрять, що ви знаходите цю професію веселою, творчою і легкою.

А розвиток у навичках дозволить вам брати проєкти все складніше та з більшими бюджетами, гонорар за які вже буде перевищувати п’ятизначні числа у доларах. А це навіть для розвинених і заможних країн доволі непогано.

Люди без досвіду роблять це і досягають успіху. Що ускладнює започаткування бізнесу з дизайну інтер'єру, так це невпевненість у собі або поганий досвід (зазвичай від інших дизайнерів інтер'єру, які налаштовані негативно і порівнюють себе з лікарями, архітекторами і навіть з Богом).

Тому зволікати - це втрачати час і можливості. А забронювати місце у навчальній групі на курсі Дизайн Інтер’єру Професіонал можна вже зараз.

10 причин стати дизайнером інтер єру зараз - Європейська Школа Дизайну 5

Black Friday на програми «Дизайн Інтер’єру.Інтенсив» у грудні
Економія - 30%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Black Friday на програму «Графічний Дизайн. Інтенсив» у листападі
Економія - 15%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Дякуємо!

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Залиште Ваші контактні дані, щоб наш менеджер допоміг Вам з реєстрацією
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контакті дані для того, аби наші менеджери EDS могли вас проконсультувати
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, щоб менеджери EDS могли зв'язатися з Вами і забронювати місце в групі
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, і ми допоможемо Вам зробити вибір!
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Дякуємо, що підписались