/*.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}*/

Design Support Talks Міжнародний проект від EDS

29 .11

Design Support Talks Міжнародний проект від EDS - Європейська Школа Дизайну 3

Новий масштабний проект від Європейської Школи Дизайну спільно з міжнародними лідерами дизайн індустрії офіційно стартує вже 1 грудня.

З самого початку повномасштабної війни ми відчували велику підтримку з боку світової дизайнерської спільноти. І не тільки особисто нас, а й нашої рідної України.
Результатом кількамісячних організаційних зусиль став грнадіозний івент - Design Support Talks.

Це благодійний проект, який спрямований перш за все на допомогу дітям, що постраждали під час війни і втратили батьків. Грошові донати за участь у проекті ми розподіляємо на потреби дітей до благодійного фонду Children of heroes.

Друга мета проекту - це підтримка діючих дизайнерів, презентація нових ідей, натхнення для продовження власної справи. І все це можна отримати від справжніх зірок дизайну, відомих митців та працівників арт-сфери. Їхні історії, методи подолання власних криз, новини з індустрії і багато інших цікавих тем обов’язково спонукатимуть до єднання, нададуть свіжого повітря у діяльності та убезпечать від помилок початківців та нададуть цінну інформацію, якої не вистачає для професійного зростання.

EDS об’єднала відомих дизайнерів в серії онлайн-лекцій:

Раффаелла Манджаротті, Італія. Онлайн-лекція 1.12.2022 о 19:00 (за Києвом).

Design Support Talks Міжнародний проект від EDS - Європейська Школа Дизайну 4

Архітектор, дизайнер інтер'єрів. Доктор філософії в екологічному дизайні. Працює в Мілані. Спеціалізується на розробці інноваційних та серійних продуктів, створює дизайн шоурумів, меблів атрнапрямку та виставкових стендів. В 2017, 2018, 2021 та 2022 роках – Амбасадор італійського дизайну у світі.



Роберто Паломба, Італія. Онлайн-лекція 10.12.2022 об 11:00 (за Києвом)

Design Support Talks Міжнародний проект від EDS - Європейська Школа Дизайну 5

Архітектор, дизайнер студії Palomba Serafini Associati. Разом з дружиною проектують архітектурні та дизайнерські виставки по всьому світу. Це чудове подружжя італійських дизайнерів понад 25 років створює предмети, які йдуть поза трендами. Володарі численних міжнародних нагород: Compasso D’Oro, Elle Decoration International Design Award, Red Dot, Design Plus, Good Design Award і German Design Award.


Жоао Сілва, Італія. Онлайн-лекція 15.12.2022 о 19:00 (за Києвом)

Design Support Talks Міжнародний проект від EDS - Європейська Школа Дизайну 6

Архітектор Lissoni&Partners. Керівник відділу архітектурних конкурсів. Головний по розробці концепцій проектів по всьому світу. Він із захопленням сприймає нові виклики дизайну, звертаючи увагу на інновації та людський підхід, вірячи, що найкращі ідеї завжди приходять, якщо вийти за межі зони комфорту. Його концептуальні ідеї вражають світову архітектурну спільноту.



Серхіо Рожер, Іспанія. Онлайн-лекція 17.12.2022 об 11:00 (за Києвом) 

Design Support Talks Міжнародний проект від EDS - Європейська Школа Дизайну 7

Митець, художник. Відомий іспанський творець унікальних античних скульптур з текстилю. Його роботи балансують на межі мистецтва та дизайну. Отримав визнання і нагороди на престижних конкурсах та виставках. Його м’які скульптури виставлялися в міжнародних галереях, а також включені в кілька приватних і державних колекцій. Працює в Барселоні.



Омер Арбель, Канада. Онлайн-лекція 12.01.2023 о 19:00 (за Києвом)

Design Support Talks Міжнародний проект від EDS - Європейська Школа Дизайну 8

Мультидисциплінарний художник. Відомий канадський дизайнер і архітектор, який любить експериментувати з матеріалами. Він є співзасновником і креативним директором інноваційної світлотехнічної компанії Bocci. Його творіння виставлені в Музеї Вікторії та Альберта, Spazio Rossana Orlandi, Mallett тощо.

Щотижня буде проходити окрема зустріч з кожним із представлених спікерів. Молоді дизайнери, досвідчені спеціалісти, студенти, підприємці - всі, хто має відношення до дизайну і бажає приєднатись до благодійної мети, зможе отримати величезну користь і бути корисним завдяки символічним благодійним внескам.

Хоч всі лекції і будуть англійською мовою, ми не забули про тих, чия іноземна мова інша або навички англійської недостатні для вільного спілкування та розуміння спікерів. Після закінчення лекцій ми підготуємо якісний переклад у вигляді субтитрів та відправимо всім учасникам онлайн-зустрічі.

Сміливо долучайтесь до проекту та запрошуйте своіх друзів з усього світу приєднатися до цього івенту. Підтримки багато не буває.
Реєстрація вже відкрита. Переходьте за посиланням.

 

https://www.eds-talks.com/

Black Friday на програми «Дизайн Інтер’єру.Інтенсив» у грудні
Економія - 30%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Black Friday на програму «Графічний Дизайн. Інтенсив» у листападі
Економія - 15%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Дякуємо!

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контакті дані для того, аби наші менеджери EDS могли вас проконсультувати
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, щоб менеджери EDS могли зв'язатися з Вами і забронювати місце в групі
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, і ми допоможемо Вам зробити вибір!
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Дякуємо, що підписались