/*.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}*/

Benjamin Moore Колір 2023

05 .11

Benjamin Moore Колір 2023 - Європейська Школа Дизайну 4

Про визначення трендових кольорів від Pantone багато хто чув та слідкує за їх анонсами.

Але чи знаєте ви про американський виробник інтер'єрних фарб Benjamin Moore, який також регулярно оголошує трендові відтінки?

Цього року компанія визнала головним кольором 2023 Raspberry Blush 2008-30 - "живий кораловий відтінок із рожевим відливом".

Benjamin Moore Колір 2023 - Європейська Школа Дизайну 5

Після кількох років більш нейтральних тонів фірма повертається до насиченого та інтенсивного коралового без домішків фіолетового.

Цей безсоромний червоно-помаранчевий колір змушує нас бути сміливішими, ще сміливішими і ще сміливішими. Він не заходить у кімнату безшумно і не служить безмовним фоном. Він займає центральне місце і хоче, щоб його помітили. Він пробуджує почуття і наповнює оптимізмом, якого зараз всім нам так не вистачає.

"Це справді харизматичний тон, і він буде просто нейтральним фоном для стін", - каже Андреа Магно, директор з маркетингу та розвитку кольору компанії Benjamin Moore, - Ідеться про пробудження наших почуттів і привернення людей до живого кольору. Останні роки приглушені фарби сприяли безтурботності в наших оселях. Минулого року йшлося про зелень, що зміцнює зв'язок із природою. Але тепер на нас чекає більш сміливе майбутнє". Насичений червоно-помаранчевий - найкращий колір для дійсно гарного заходу сонця, і він надихне вас на те, щоб вирватися із зони колірного комфорту.

Примітно, що Raspberry Blush відзначає прагнення до більш теплих відтінків. Гра з "малиновим рум'янцем" може означати сучасний погляд на червону їдальню минулого або включення його в меншому масштабі як пофарбований предмет меблів. Незалежно від того, яка площа поверхні відведена для кольору, він привнесе в будь-який простір енергію.

Benjamin Moore Колір 2023 - Європейська Школа Дизайну 6

"Люди завжди звертаються до природи як джерела натхнення. Але цього року замість того, щоб милуватися на більш органічні, рослинні відтінки, ми вибрали видатні кольори - вогняні кольори заходу сонця, тропічні квіти, глибини Середземного моря. Палітра Color Trends 2023 дає змогу використовувати ефектні кольори, які приносять задоволення, відображають та індивідуальність і неймовірно перетворюють приміщення", - коментує компанія.

Raspberry Blush також закладає основу палітри колірних тенденцій Benjamin Moore на 2023 рік. Палітра з восьми кольорів являє собою еклектичне поєднання кольорів з ностальгічними посиланнями до 80-90-х років. Кожен із цих восьми впевнених відтінків пропонує натхнення та креативність, водночас заохочуючи вихід за рамки традиційного, щоб відчути справді винятковий колір.

Benjamin Moore Колір 2023 - Європейська Школа Дизайну 7

Такі відтінки дають можливість вийти із зони комфорту, розсунути межі та повністю поринути у новий сміливий колір, та відчути настрій Середземного моря.
Палітра забезпечує гармонію для дизайнерських проектів у будь-якому стилі.

А вплив кольору на емоційний стан важко переоцінити. Ми вже детально писали про це в нашому телеграм-каналі.

Black Friday на програми «Дизайн Інтер’єру.Інтенсив» у грудні
Економія - 30%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Black Friday на програму «Графічний Дизайн. Інтенсив» у листападі
Економія - 15%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Дякуємо!

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контакті дані для того, аби наші менеджери EDS могли вас проконсультувати
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, щоб менеджери EDS могли зв'язатися з Вами і забронювати місце в групі
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, і ми допоможемо Вам зробити вибір!
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Дякуємо, що підписались