/*.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}*/

Навчання онлайн в Україні. Що пропонує EDS?

30 .05

Навчання онлайн в Україні. Що пропонує EDS? - Європейська Школа Дизайну 4

Буремні часи потребують сміливих та виважених рішень. А також неймовірної адаптації в залежності від обставин.

Європейська Школа Дизайну чітко розуміє всю відповідальність за навчальний процес, тому з першого дня війни ми розробили та впровадили цілий комплекс заходів для збереження навчального процесу тих груп, які вже почали свій шлях до професії, а також переформатували структуру компанії для ефективних запусків нових груп.

На сьогодні ми пропонуємо дистанційні програми за такими напрямками: дизайн інтер'єру та ландшафтний дизайн.

Обидві програми є унікальними на українському ринку, адже поєднують в собі не тільки лекційні матеріали, а й практичне виконання реальних завдань для реальних проектів. Саме тому рівень підготовки наших випускників дозволяє бути справжніми професіоналами та виконувати замовлення клієнтів одразу після завершення навчання онлайн.

Ми орієнтовані як на мешканців України, так і для тих, хто живе за кордоном.
Наша школа має 12-річний досвід з системної підготовки дизайнерів.

На що можна розраховувати, навчаючись в Європейській Школі Дизайну:

- якісний зворотний зв’язок
- навчання у комфортний час
- відпрацювання теорії на практиці
- відповідність міжнародним стандартам професії (сертифікація в IIDA)
- повноцінний курс протягом декількох місяців (7-8 місяців)

По закінченні навчання захист своїх проектів відбувається перед комісією, що визначає рівень випускника. Результатом є сертифікат, який засвідчує компетенції спеціаліста та його важкий шлях у досягненні мети. Так, легко не буде. Ми цінуємо свою репутацію, тому не розкидаємо наліво та направо підтвердження кваліфікації наших слухачів.

Чому обирають EDS?

До нас приходять багато людей, які хочуть змінити своє життя і навчитися перспективної, творчої та захоплюючої професії. Жага до самостійності, можливості працювати на фрілансі та заробляти достойні гроші також є одним із вирішальних факторів.

А ще нас обирають тому, що навіть після закінчення навчання ми не залишаємо наших випускників сам на сам з ринком дизайнерів.

Європейська Школа Дизайну всебічно розвиває спільноту дизайнерів та підтримує контакт з усіма слухачами через соціальні мережі, групи та канали в месенджерах. Ми активно спілкуємось, допомагаємо один одному, розділяємо досвід та надаємо корисні поради як новачкам, так і вже практикуючим дизайнерам. І кожен рік нас стає все більше і більше, а зв’язки все міцніше.

Комунікація у нашій спільноті - це те, чим ми дуже пишаємось. Тому ми створюємо атмосфері великої дизайнерської сім’ї, щоб кожен міг почуватися комфортно навіть у такі важкі часи для України, як зараз.

Хто може навчатись?

Для опанування складної професії звісно треба добре розуміти, що це не буде легкою прогулянкою парком. Потрібно мати базову підготовку з комп’ютерних знань (користування інтернет-ресурсами, платформами, сервісами), а також забезпечити себе матеріально-технічною базою.

Щоб бути професіоналом, треба мати доволі професійне обладнання. Тому якщо ви маєте слабкий комп’ютер або є сумніви щодо його спроможностей, то перед початком навчання поцікавтесь необхідними системними вимогами. І за необхідності треба буде оновити свій ПК (або ноутбук).

Детально про це зможе розповісти наш менеджер, адже ми хочемо, щоб ваш процес навчання був комфортним і з точку зору ваших цифрових можливостей.

А інше залежить від вас. Вік, стать, місце проживання - не має ніякого значення. Навчальний процес побудовано максимально гнучко, щоб адаптуватися і налаштуватися могли більшість бажаючих.

А навіть якщо виникають якісь проблеми, то ми оперативно вирішуємо їх з допомогою нашої команди та спільноти.

Разом ми сильніші! Приєднуйтесь до Європейської Школи дизайну!

Black Friday на програми «Дизайн Інтер’єру.Інтенсив» у грудні
Економія - 30%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Black Friday на програму «Графічний Дизайн. Інтенсив» у листападі
Економія - 15%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Дякуємо!

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Залиште Ваші контактні дані, щоб наш менеджер допоміг Вам з реєстрацією
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контакті дані для того, аби наші менеджери EDS могли вас проконсультувати
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, щоб менеджери EDS могли зв'язатися з Вами і забронювати місце в групі
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, і ми допоможемо Вам зробити вибір!
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Дякуємо, що підписались