/*.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}*/

З чого складається гарний дизайн інтер'єру

10 .10

З чого складається гарний дизайн інтер єру - Європейська Школа Дизайну 4

Ви коли-небудь ловили себе на думці, що зовні чудова будівля розчаровує своїм внутрішнім інтер'єром після того, як ви потрапляєте всередину?

Дизайн інтер'єру - це ключ до створення приємної і привабливої атмосфери, і це те, що необхідно враховувати в процесі проєктування. Розглянемо ключові елементи гарного дизайну інтер'єру та причини їхньої важливості.

Хороший дизайн інтер'єру має враховувати функціональне призначення приміщення, бюджет, баланс світла і тіні, увагу до деталей. Це ключові елементи дизайну інтер'єру.

Функціонал

Планування має бути ефективним і логічним, а меблі мають бути розставлені таким чином, щоб їх можна було легко пересунути з місця на місце у приміщенні. Також необхідно продумати маршрути руху і розміщення людей у приміщенні, щоб не було дискомфорту. Також не забувайте, що, наприклад, літня пара без дітей матиме інші потреби, ніж велика сім'я з маленькими дітьми та кількома домашніми тваринами. Тому хороший дизайн для одного стилю життя може не підійти для іншого. Саме тому дизайнерам інтер'єрів необхідно враховувати, для кого вони розробляють дизайн, а також бажання, потреби та які функції в пріоритеті для клієнтів.

З чого складається гарний дизайн інтер єру - Європейська Школа Дизайну 5

Бюджет

Під час проєктування інтер'єру важливо вкластися в бюджет. Ретельне планування і виконання дають змогу заощадити кошти і водночас отримати прекрасний результат. До того ж очікування клієнта завжди такі, що бюджет не буде перевищений. Хоча це буває вкрай рідко. Але все ж таки максимально наближена реальність до очікувань буде тільки плюсом.

Баланс світла і тіні

Хороший дизайн інтер'єру містить у собі баланс світла і тіні. Необхідно продумати, як природне світло буде проходити через кожне приміщення протягом дня і ввечері. Чи буде в кімнаті комфортно? Чи буде в ній достатньо світло? Чи не буде в ній занадто спекотно? Водночас, щоб сонячні промені не були згубними для меблів. Наприклад, якщо поставити біля великого вікна диван, де на нього постійно потрапляє сонячне світло, то меблі можуть знебарвитися під впливом ультрафіолетових променів. Усе це необхідно враховувати під час розроблення дизайну.

Добре продуманий план освітлення також враховує розташування, функціональність і колірну температуру ламп та інших освітлювальних приладів. Колірна температура важлива, оскільки вона може впливати на здоров'я власника будинку, включно з психічним здоров'ям і самопочуттям. У клієнта може бути світлочутливість. Обов'язково уточніть це якомога раніше, щоб відповідним чином спланувати освітлення.

З чого складається гарний дизайн інтер єру - Європейська Школа Дизайну 6

Увага до деталей

Хороші дизайнери інтер'єрів приділяють пильну увагу кожній деталі, щоб створити цілісну і відточену композицію. Вони підбирають меблі та аксесуари, які доповнюють один одного й ідеально вписуються в простір. Вони також стежать за тим, щоб усі деталі - від світильників до оформлення вікон - гармонійно поєднувалися одна з одною. Це і виділяє хороший дизайн інтер'єру на тлі звичайних.

З чого складається гарний дизайн інтер єру - Європейська Школа Дизайну 7

Випускники Європейської Школи Дизайну напряму Професіонал упевнено створюють гарні та продумані дизайни. Хочете приєднатися до спільноти справжніх професіоналів? Почніть навчання в EDS.

Black Friday на програми «Дизайн Інтер’єру.Інтенсив» у грудні
Економія - 30%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Black Friday на програму «Графічний Дизайн. Інтенсив» у листападі
Економія - 15%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Дякуємо!

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Залиште Ваші контактні дані, щоб наш менеджер допоміг Вам з реєстрацією
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контакті дані для того, аби наші менеджери EDS могли вас проконсультувати
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, щоб менеджери EDS могли зв'язатися з Вами і забронювати місце в групі
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, і ми допоможемо Вам зробити вибір!
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Дякуємо, що підписались