/*.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}*/

3 вдалих кольори для стін в інтер'єрі. Відтінки від Benjamin Moore & Co.

14 .01

3 вдалих кольори для стін в інтер єрі. Відтінки від Benjamin Moore & Co. - Європейська Школа Дизайну 4

Колись давно, коли міленіальний рожевий і морський шип починали домінувати в проєктах домашнього дизайну та стрічках Instagram, про оздоблення часто думали лише в останню чергу. Хоча декоративний бордюр або будь-яка інша обробка може зробити кімнату більш зібраною, ці деталі зазвичай затьмарювалися яскравим кольором або прохолодними шпалерами, які можна наклеїти.

Але останнім часом дещо змінилося.

Звісно, дизайнери все ще покривають стіни яскравими кольорами та яскравими візерунками, але вони також приділяють пильну увагу оздобленню. Нині оздоблення - це все, що завгодно, але тільки не білий колір. Його переосмислюють у владних відтінках цитрину, лазурі та журавлини, щоб досягти максимального максималізму - і не обов'язково, щоб кожна кімната у вашому домі мала однакове оздоблення.

З такою великою кількістю відтінків на вибір просіювання через веселку варіантів може викликати певну втому від прийняття рішень. Щоб допомогти розібратися, Європейська Школа Дизайну зібрала рекомендації дизайнерів про 3 вдалих кольори від Benjamin Moore & Co - американського виробника фарб та покриттів преміум класу.

Mozart Blue
Синій може бути неофіційним улюбленим кольором дизайнерів усіх часів, тож не дивно, що він також є чудовим варіантом для оздоблення. "Я вважаю, що з таким синім кольором дуже легко жити: Він не втомлює, коли в ньому не забагато чогось одного", - каже дизайнерка Колін Сімондс (Colleen Simonds). "Я думаю, що це радісний, щасливий колір, який оживляє кімнату, не відчуваючи при цьому пригніченості". Для Сімондс "Моцартовий синій" Бенджаміна Мура (1665) - це ідеальний "середній синій з яскравістю і теплом". Вона каже: "Він не темний і не пастельний; він знаходиться посередині і має достатньо глибини та насиченості, щоб зробити заяву".

3 вдалих кольори для стін в інтер єрі. Відтінки від Benjamin Moore & Co. - Європейська Школа Дизайну 5

Autumn Purple
Коли справа доходить до пошуку ідеального відтінку для ваших стін, дизайнер Ноз Нозава каже, що найкраще пасує палітра ювелірних тонів з кольорами Золотоволоски. "Вони мають потрібну кількість яскравих, але приглушених відтінків, і є чудовими варіантами для оздоблення стін або цілої кімнати зверху донизу", - ділиться вона. Для цього затишного куточка дизайнерка з Сан-Франциско обрала осінній фіолетовий Бенджаміна Мура (2073-20). "Це насичений, соковитий, яскравий відтінок баклажанового фіолетового, який водночас відчувається досить приземленим, щоб дуже добре поєднуватися з натуральною деревиною, шкірою та щільними текстурами", - пояснює дизайнер.

3 вдалих кольори для стін в інтер єрі. Відтінки від Benjamin Moore & Co. - Європейська Школа Дизайну 6

Hidden Sapphire
Кольорова обробка і шпалери можуть бути потужною парою, якщо ви знайдете відтінок, який працює з вашим візерунком, а не проти нього. Тут дизайнер Керолайн Копп підкреслює водну палітру шпалер за допомогою шпалер Benjamin Moore's Hidden Sapphire (CSP-69), середньо-блакитного кольору, який знаходиться між яскравим кобальтом і похмурим темно-синім. "Колір для комори дворецького та їдальні було обрано в тандемі зі шпалерами, щоб вони гармоніювали між собою", - каже вона. "Ми спробували багато різних фарб, щоб знайти чисту і надзвичайно насичену, без сірих відтінків, які б затьмарювали яскравість".

3 вдалих кольори для стін в інтер єрі. Відтінки від Benjamin Moore & Co. - Європейська Школа Дизайну 7

Black Friday на програми «Дизайн Інтер’єру.Інтенсив» у грудні
Економія - 30%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Black Friday на програму «Графічний Дизайн. Інтенсив» у листападі
Економія - 15%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Дякуємо!

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Залиште Ваші контактні дані, щоб наш менеджер допоміг Вам з реєстрацією
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контакті дані для того, аби наші менеджери EDS могли вас проконсультувати
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, щоб менеджери EDS могли зв'язатися з Вами і забронювати місце в групі
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, і ми допоможемо Вам зробити вибір!
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Дякуємо, що підписались