/*.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}*/

5 способів модернізувати кухню: ідеї сучасного дизайну

29 .05

5 способів модернізувати кухню: ідеї сучасного дизайну - Європейська Школа Дизайну 5

Модернізм та модернізація. Ці два слова мають спільні “корні”, але в дизайні інтер’єру їх спорідненість не простежується. Оскільки Модернізм - це давно сформований стиль із власними канонами та принципами, а модернізація - це так зване “усучаснення” того, що вже є, для потреб сьогодення або відповідності останнім трендам. 

Сьогодні Європейська Школа Дизайну розкриє тему модернізації окремого приміщення - кухні. І робити це можна як з тими елементами, що вже присутні в інтер’єрі, так і завдяки додаванню нових. Дуже часто в минулі роки кухні робили саме зі скляними шафами, які на сьогодні вже втратили свій сучасний вигляд. Тому нижче наводимо кілька рекомендацій.

Щоб модернізувати кухню зі скляними шафами, не змінюючи кольору шаф і не вириваючи фурнітуру, можна зробити кілька речей.

Використовуйте підвісне освітлення

Освітлення має важливе значення на кожній кухні. Залежно від візуальної естетики та практичного підходу, одним з найпростіших способів збалансувати світло на великому острові є використання підвісних світильників. Підвісні світильники - це чудовий спосіб збалансувати освітлення, не турбуючись про розмір і довжину світильника.

5 способів модернізувати кухню: ідеї сучасного дизайну - Європейська Школа Дизайну 6

Спеціальні сучасні барні стільці

Незалежно від того, чи є у вас чудові рами для барних стільців, чи вам потрібні нові стільці, простий спосіб надати вашій кухні сучасного вигляду - це тканина, шкіра або шкірозамінник. Барні стільці краще виготовити на замовлення, щоб вони були зручні та гармонійно входили до загальної композиції.

5 способів модернізувати кухню: ідеї сучасного дизайну - Європейська Школа Дизайну 7

Тканини

Обираючи тканини для кухні, думайте про колір, баланс та використання тканин. Якщо у власника є діти та тварини, то ми  всі розуміємо, що плями неминучі. Підбирайте тканини, що легко очищуються. Ще одна річ, яку слід враховувати при виборі тканин - ніколи не покладайтеся на візуальні кольори, які ви бачите на екрані комп'ютера. 

Збалансуйте кольори та стиль кухні з декором навколишніх кімнат

Збалансованість має вирішальне значення для створення затишної сімейної оселі.Коли відтінки кухні гармоніюють з іншими кімнатами, створюється єдиний стильовий простір, що робить інтер'єр більш цілісним і привабливим. Використання схожих відтінків допомагає уникнути різких контрастів і створює плавні переходи між кімнатами. У відкритих плануваннях, де кухня часто поєднана з вітальнею, гармонія відтінків особливо важлива для візуального об'єднання зон.

Побутова техніка

Сучасні кухонні прилади не тільки підвищують функціональність кухні, а й роблять її більш стильною.
Замініть стару техніку на нові, енергоефективні моделі, такі як індукційні плити, сучасні холодильники та посудомийні машини. Вбудовані пристрої надають кухні елегантного та впорядкованого вигляду, звільняючи при цьому більше робочого простору.

 

На курсі Дизайн інтер’єру від Європейської Школи Дизайну ми навчаємо слухачів прийомам створення гармонійних сучасних інтер’єрів як з нуля, так і у випадку допрацювання вже існуючих. 

 

Black Friday на програми «Дизайн Інтер’єру.Інтенсив» у грудні
Економія - 30%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Black Friday на програму «Графічний Дизайн. Інтенсив» у листападі
Економія - 15%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Дякуємо!

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контакті дані для того, аби наші менеджери EDS могли вас проконсультувати
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, щоб менеджери EDS могли зв'язатися з Вами і забронювати місце в групі
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Маєте питання? ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ ONLINE
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Дякуємо, що підписались