/*.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}*/

Поєднання чорного та зеленого в інтер'єрі: 5 комбінацій

09 .07

Поєднання чорного та зеленого в інтер єрі: 5 комбінацій - Європейська Школа Дизайну 5

У дизайні інтер'єру постійно з'являються нові тенденції. Ідеї з дзеркалами, меблі пастельних відтінків або плитка для підлоги. Але не можна забувати про колір стін. Вони можуть створити або зруйнувати весь вигляд. Вони впливають на загальну атмосферу, настрій та естетичну привабливість простору. Колір стін може суттєво впливати на враження від розміру, яскравості та навіть температури приміщення. Поєднання чорного і зеленого - один з найпоширеніших кольорів, що використовуються в дизайні інтер'єру, завдяки своїй адаптивності та здатності створювати спокійний, гармонійний простір. Це справді потужне поєднання кольорів. 

Завдяки їхній адаптивності існує широкий спектр зелених і чорних відтінків - від ніжних пастельних до насичених, темних тонів. Чорно-зелені поєднання в інтер'єрі пасують до будь-якого простору, функції чи стилю. Темні відтінки надають вишуканості та затишку, а світлі чорно-зелені поєднання для інтер'єру можуть створити враження простору та легкості. Це впевнене поєднання, яке випромінює впевненість і уособлює життя та певний рівень зрілості. Ви можете майже змішати зелений з чорним, використовуючи темніший відтінок.

Європейська Школа Дизайну підготувала добірку з поєднань чорного і зеленого кольорів, які ви можете використати у своїх проєктах.

Текстуроване поєднання темного чорного і зеленого для ванної кімнати

На додаток до чудових текстурних особливостей, цей перехідний простір чудово використовує чорний і зелений кольори. Шевронний візерунок на стіні, кашпо та витончена стільниця мають різні текстури, які поєднуються, створюючи сучасний та охайний вигляд. 

Поєднання чорного та зеленого в інтер єрі: 5 комбінацій - Європейська Школа Дизайну 6

Чорно-зелене поєднання кольорів для вітальні 

Ця вітальня має відчуття середини століття. Чорно-зелене поєднання додає вишуканості, роблячи її стильною і водночас затишною. Зелений колір різноманітних рослин у вазонах додає свіжості, імітуючи зовнішній вигляд вікон. Додавання живих квітів оживляє простір, в той час, як обвітрений сільський стіл і дерев'яна підлога створюють природну текстуру і відтіняють палітру. 

Поєднання чорного та зеленого в інтер єрі: 5 комбінацій - Європейська Школа Дизайну 7

Чорно-зелене поєднання для внутрішніх стін 

Ніжні пастельно-зелені шпалери з мінімальною кількістю деталей створюють унікальний поворот однієї з найновіших і найпопулярніших тенденцій в дизайні інтер'єру: чорно-зелений декор кімнати. Кімната здається теплою і затишною завдяки стриманому використанню чорної постільної білизни та акцентам, що привертають увагу до пастельної теми, використаної в усьому інтер'єрі. 

Поєднання чорного та зеленого в інтер єрі: 5 комбінацій - Європейська Школа Дизайну 8

Чорно-зелений декор вітальні

Чорні стіни і зелені рослини в мідних горщиках акцентують увагу на яскравих акцентних кольорах, використаних у цій вітальні. Відтінки металік, сірий, чорний і зелений створюють сучасний вигляд. Різноманітність тканин демонструє невеликі варіації та тональні відмінності в чорно-зеленому кольорі, забезпечуючи їх гармонійне поєднання.

Поєднання чорного та зеленого в інтер єрі: 5 комбінацій - Європейська Школа Дизайну 9

Легке поєднання чорного і зеленого в інтер'єрі

Зелені стіни, чорний обідній стіл і натуральні відтінки дерева створюють похмурий, земний вигляд. Для більш сучасної інтерпретації додайте яскравий чорний стіл і стільці, щоб закріпити зону. Білі стіни допоможуть легко оживити всю обстановку.  

Поєднання чорного та зеленого в інтер єрі: 5 комбінацій - Європейська Школа Дизайну 10

Поєднуючи два сміливі, але елегантні кольори, такі як чорний і зелений, вам потрібно відкрити свій творчий розум і дати волю ідеям. Ці п'ять стилів дизайну є нашими особистими фаворитами.

 

А якщо ви бажаєте навчитись самостійно знаходити гармонійні поєднання та створювати сучасні дизайн-проєкти, то приєднуйтесь до навчання на нашому курсі Експрес-інтеснив, який стартує вже в липні.

Black Friday на програми «Дизайн Інтер’єру.Інтенсив» у грудні
Економія - 30%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Black Friday на програму «Графічний Дизайн. Інтенсив» у листападі
Економія - 15%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Дякуємо!

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контакті дані для того, аби наші менеджери EDS могли вас проконсультувати
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, щоб менеджери EDS могли зв'язатися з Вами і забронювати місце в групі
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Маєте питання? ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ ONLINE
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Дякуємо, що підписались