/*.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}*/

Мистецтво керамограніту. Естетика колекції 3 Tech Project від Lea Ceramiche

12 .09

Мистецтво керамограніту. Естетика колекції 3 Tech Project від Lea Ceramiche - Європейська Школа Дизайну 4

Європейська Школа Дизайну завжди закликає слухачів дивитися широко на світ індустрії дизайну та цікавитись проєктами визнаних фахівців та студій. Сьогодні хочемо присвятити статтю серії колекцій керамічних поверхонь від Lea Ceramiche - світового виробника з сильною та впізнаваною ідентичністю.

Об’єктом уваги став проєкт 3 Tech. Основна ідея - це простір, що перетікає, де зовнішнє та внутрішнє зливаються в хроматичній та матеріальній гармонії. Безтурботне і спокійне відчуття безперервної поверхні на підлозі, стінах і на меблях.Завдяки найсучаснішим технологіям в керамічному секторі, що дозволяють об'єднати різні технічні характеристики під єдиною естетикою, виходить унікальна композиція.

Smart-підхід полягає в тому, щоб дозволити дизайнерам конфігурувати простір у бездоганному проєкті, для розробки надзвичайної кількості творчих варіантів. Різна товщина керамічної плитки, різні розміри та декори чітко організовані, щоб дозволити творцям створити середовище в повній естетичній цілісності: вибір тієї ж колекції для внутрішньої та зовнішньої підлоги підсилює ефект та відчуття однорідності простору; можливість вибору тієї ж колекції для стін та підлоги відкриває двері до середовища з досконалим загальним виглядом.

Це гарантує варіативність вибору для дизайнерів і споживачів, які можуть вибрати колекцію для будь-якого призначення. Таким чином, Lea Ceramiche пропонує дизайнерам інтер'єру та архітекторам своє бачення сучасної поверхні та безмежні можливості її раціонального та декоративного використання.

Мистецтво керамограніту. Естетика колекції 3 Tech Project від Lea Ceramiche - Європейська Школа Дизайну 5

3 Tech Project поєднує в собі сучасні технології у керамічному секторі, які є результатом різних лінійок продуктів: Slimtech (великі тонкі плити чудової якості); керамограніт традиційної товщини, L2 (керамограніт товщиною 20 мм, призначений для рішень на відкритому повітрі).

Різна товщина плит надає безліч можливостей.

Slimtech - це ламінований керамограніт для великих плит розміром до 120×278 см і 3мх1м, що вирізняється надзвичайною легкістю завдяки товщині всього 3,5 мм, 5,5 мм і 6 мм. Тонкий, універсальний і міцний матеріал, яким можна облицьовувати підлогу, стіни, меблі та зовнішні поверхні вентильованих фасадів і теплоізоляційних покриттів.

Повнотіла керамічна плитка товщиною 9 мм є синонімом стійкості, довговічності та практичності. У цій колекції високотехнологічний цифровий друк відкриває безліч декоративних можливостей для втілення будь-якої дизайнерської ідеї.

L2 - це 20-міліметрова стійка та міцна фактурна плита для зовнішніх робіт, що витримує будь-які температури, глибоке стирання, воду та будь-які навантаження.

Деталі 3 Tech Project

Lea Ceramiche розробила 3 Tech Project з п'яти різних серій, щоб охопити більшість сучасних тенденцій в архітектурі та інтер'єрі:

  • Waterfall
  • Nextone
  • Concreto
  • Anthology
  • Side Stone


Вони натхненні природним каменем і бетоном, імітуючи плин часу, природні ознаки окислення, плавність і згладжування ефекту потоку води. Цифровий друк забезпечує дивовижну реалістичність, іноді навіть створюючи комбінації та ефекти, яких не існує в природі, посилюючи естетичну сторону каменю дивовижними безпрецедентними поєднаннями візерунків і відтінків.

Waterfall - це композиція з суворого природного каменю, що захоплює погляд.Його кольори розташовані виключно в межах відтінків сірого монохрому.
Це вибір для сучасних просторів, де тактильні та сенсорні особливості сланцю перетворюють поверхні на візерунок абстрактного та природного декору.

Мистецтво керамограніту. Естетика колекції 3 Tech Project від Lea Ceramiche - Європейська Школа Дизайну 6
Waterfall. 3 Tech Project by Lea Ceramiche 

 

Nextone поєднує каміння з чотирьох різних кар'єрів у новому матеріалі, який повністю створений людиною в пошуках збалансованої та природної текстури.

Nextone - це справжня декоративна система з різноманітними розмірами, кольорами та оздобленням, здатна завершити будь-який архітектурний проект з бездоганною естетикою.

Мистецтво керамограніту. Естетика колекції 3 Tech Project від Lea Ceramiche - Європейська Школа Дизайну 7
Nextone. 3 Tech Project by Lea Ceramiche 


Concreto - це оспівування знакового матеріалу модерністської архітектури, інтерпретованого еклектичним дизайном Фабіо Новембре.

Мистецтво керамограніту. Естетика колекції 3 Tech Project від Lea Ceramiche - Європейська Школа Дизайну 8Concreto. 3 Tech Project by Lea Ceramiche 

 

Anthology - це руйнівне переосмислення природного каменю людиною. Це мінеральна поверхня, що поєднує мармур і камінь у всіх його візерунках і несподіваних ефектах.
Вона створена з натхнення та фантазії, щоб уявити роботу природи та плин часу.

Мистецтво керамограніту. Естетика колекції 3 Tech Project від Lea Ceramiche - Європейська Школа Дизайну 9
Anthology. 3 Tech Project by Lea Ceramiche 


Side Stone - це переосмислення культового матеріалу, що характеризує міланську архітектуру ХХ століття. Оригінальний камінь називається Цеппо ді Гре, а його
кар'єри знаходяться біля озера Ізео, неподалік від міста.

Мистецтво керамограніту. Естетика колекції 3 Tech Project від Lea Ceramiche - Європейська Школа Дизайну 10
Side Stone. 3 Tech Project by Lea Ceramiche 

Більше дізнатись про колекції можна на офіційному сайті Lea Ceramiche.

А навчитись використовувати різні матеріали та елементи у створенні унікального дизайну інтер’єру можна всього протягом кількох місяців навчання в нашій Школі на програмах Професіонал та Інтенсив.

Black Friday на програми «Дизайн Інтер’єру.Інтенсив» у грудні
Економія - 30%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Black Friday на програму «Графічний Дизайн. Інтенсив» у листападі
Економія - 15%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Дякуємо!

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Залиште Ваші контактні дані, щоб наш менеджер допоміг Вам з реєстрацією
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контакті дані для того, аби наші менеджери EDS могли вас проконсультувати
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, щоб менеджери EDS могли зв'язатися з Вами і забронювати місце в групі
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, і ми допоможемо Вам зробити вибір!
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Дякуємо, що підписались