/*.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}*/

Літня кухня. Оптимальне планування

08 .04

Літня кухня. Оптимальне планування - Європейська Школа Дизайну 4

Весна вже незабаром пройде свій екватор і попит на облаштування простору для відпочинку на ділянці біля будинку зростає.

Професійний ландшафтний дизайнер завжди зможе запропонувати клієнтам нестандартні рішення, але головне, щоб вони були функціональні та комфортні для використання.

Планування літньої кухні - це захоплюючий час, але водночас і час, сповнений низки міркувань. Так само, як і під час проектування кухні в приміщенні, потрібен простір, який буде функціональним і стильним, з урахуванням унікальних потреб замовника та вподобань, що керують цим вибором.

Поставте собі ці п'ять запитань, які допоможуть спланувати та реалізувати ідеальне планування літньої кухні.

Якого розміру повинна бути літня кухня?
Приготування їжі на літній кухні повинно бути приємним заняттям як для шеф-кухарів, так і для гриль-майстрів-любителів. Але коли її планування переповнене на невеликих подвір'ях або недостатньо велике на більш просторих ділянках, дизайн легко відволікає від цього процесу. У той час як пряма кухня може бути ідеальною для доступу та розваг у невеликих приміщеннях, П-подібна або Г-подібна кухня є оптимальною для великих дворів, які можуть добре вмістити додатковий простір.

Літня кухня. Оптимальне планування - Європейська Школа Дизайну 5

Які обов'язкові функції кухні на відкритому повітрі?
Хоча гриль є основним елементом будь-якої кухні на відкритому повітрі, подумайте про інші стилі приготування їжі, яким замовник може віддавати перевагу. Можливо, йому подобається зручність коптильні (яка може бути вбудована у гриль), або його приваблює ідея дров'яної печі, щоб заощадити час на приготуванні їжі для щотижневої сімейної вечері на свіжому повітрі. Обирайте техніку, яка відповідає функціям приготування їжі, а також зберігання, щоб не потрібно було ходити по дому: від вбудованого міні-холодильника до шухляд з приладдям для гриля.

Літня кухня. Оптимальне планування - Європейська Школа Дизайну 6

Які матеріали використовувати?
Кожен домовласник хоче, щоб його кухня на задньому дворі виглядала гарно, але простір також повинен бути побудований таким чином, щоб витримувати зовнішній вплив. З точки зору фундаменту, бруківка слугує обом цілям, поєднуючи довговічність зі стильним дизайном, що імітує натуральний камінь, старовинну цеглу тощо. Тим часом, гранітні або блакитні стільниці та прилади з нержавіючої сталі створюють відчуття розкоші, зберігаючи інвестиції в літню кухню.

Чи врахували ви клімат і навколишнє середовище?
Багато літніх кухонь обладнують перголами, які забезпечують певний захист від негоди. Таке планування не тільки розширює можливості використання літньої кухні, але й функціонує як розширений житловий простір, в якому можна розмістити обідню зону, зону відпочинку тощо.

Літня кухня. Оптимальне планування - Європейська Школа Дизайну 7


Чи доповнює відкрита кухня ландшафт?
Зрештою, літня кухня - це продовження композиції ландшафту, і вона повинна акуратно вписуватися в загальний контекст простору. Вам потрібно вибрати матеріали, які поєднуються з кольорами і текстурами, що використовуються в інших частинах ландшафту, а також врахувати розташування додаткових функцій. Наприклад, хоча багато літніх кухонь розташовані безпосередньо біля будинку, ви можете розглянути можливість перенести її подалі від будинку, якщо є зона біля басейну, де гості захочуть перекусити і випити напої.

 

Літня кухня. Оптимальне планування - Європейська Школа Дизайну 8

Black Friday на програми «Дизайн Інтер’єру.Інтенсив» у грудні
Економія - 30%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Black Friday на програму «Графічний Дизайн. Інтенсив» у листападі
Економія - 15%
Деталі дізнавайтеся у менеджерів
Дякуємо!

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

Залиште Ваші контактні дані, щоб наш менеджер допоміг Вам з реєстрацією
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контакті дані для того, аби наші менеджери EDS могли вас проконсультувати
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, щоб менеджери EDS могли зв'язатися з Вами і забронювати місце в групі
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Залиште Ваші контактні дані, і ми допоможемо Вам зробити вибір!
У якому месенджері зв'язатись з Вами?
Дякуємо, що підписались