Дизайн інтер'єру Практик
- 14. 01
- 15. 01
- 16. 01

КУРС «ДИЗАЙН ІНТЕР'ЄРУ ПРАКТИК» – ЦЕ:
- підвищення кваліфікації вже практикуючих дизайнерів інтер'єру
- ніякої загальної інформації – тільки найважливіші практичні знання зі сфери проектування громадських інтер'єрів
- виїзні та гостьові заняття від провідних фахівців ринку і найуспішніших дизайнерів у секторі HoReCa
- 50 занять, 4 місяці, 3 рази на тиждень, 29 200 грн. за весь курс (7000 грн./місяць)
ВИМОГИ ДО АБІТУРІЄНТІВ:
- базова освіта в галузі дизайну інтер'єру чи практичний досвід у проектуванні житлових інтер'єрів
- базові знання комп'ютерних програм для дизайнерів інтер'єрів
- бажання підвищити свій кваліфікаційний рівень і навчитися гармонізувати не тільки житловий, але й суспільний простір
- для роботи з комп'ютерними програмами необхідно мати ноутбук зі встановленими останніми версіями програм ArchiCAD і 3D Max

МЕТОДИКА НАВЧАННЯ

ПО ЗАВЕРШЕННІ НАВЧАННЯ ВИ ЗМОЖЕТЕ:

РОБОТИ ВИПУСКНИКІВ

ФОРМАТ НАВЧАННЯ
З ПИТАНЬ ЗАПИСУ НА ПРОГРАМУ


програму ведуть практикуючі фахівці – архітектори, дизайнери, вузькопрофільні фахівці, які можуть поділитися практичним досвідом та своїми знаннями особливостей ринку і замовників
7–13 ОСІБ
дозволяють викладачам максимально якісно надавати інформацію слухачам, знаходити індивідуальний підхід до кожного, а також ретельно опрацьовувати практичні заняття
БІЗНЕС-МОДУЛЬ
лекції з організації бізнесу, брендингу та менеджменту, виїзні та гостьові заняття у партнерів Школи сприяють максимально швидкому долученню слухачів до дизайн-ринку

СТРУКТУРА ПРОГРАМИ
- 1. ВСТУП
- 2. БРЕНДУВАННЯ
- 3. ОФІС
- 4. КРЕАТИВНІ ПРАКТИКИ
- 5. БУДІВЕЛЬНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ
- 6. КОМУНІКАЦІЙНІ ВУЗЛИ
- 7. ПСИХОЛОГІЯ ТА ДИЗАЙН
- 8. ГОТЕЛІ
- 9. СВІТЛО
- 10. ТОРГОВІ ЛОКАЦІЇ, САЛОНИ
- 11. КОЛІР
- 12. СКЕТЧ
- 13. ДЕКОРУВАННЯ
- 14. ПРЕДМЕТНИЙ ДИЗАЙН
- 15. РЕСТОРАНИ
- 16. ТЕКСТИЛЬ
- 17. ОЗДОБЛЮВАЛЬНІ МАТЕРІАЛИ
- 18. СПОРТИВНІ ЛОКАЦІЇ
- 19. ТЕРАСИ
- 20. ЛАНДШАФТ, ОЗЕЛЕНЕННЯ
- 21. СТИЛІ, ТРЕНДИ
- 22. САМОРОЗВИТОК
Вступне заняття.
Організаційні питання.
Загальна структура модуля.
Об'єкти комерційного призначення, їх класифікація.
Брендування. Що таке бренд і чому брендують приміщення.
Бренд бук, стайл-гайд. Елементи брендування приміщень HoReCa.
Співпраця з графдізайнером і виробниками реклами.
Правила та професійні секрети.
Брендування. Основні інгредієнти вдалого фірмового стилю для проектів HoReCa.
Найважливіший елемент брендингу - креативна практика.
Офіс як запорука успіху та статусності бізнесу.
Історія розвитку, класифікація.
Ергономічні вимоги до планування офісних локацій.
Норми проектування.
Розробка меблевих конструктивів.
Меблі для офісів, сучасні тенденції.
Практикум. Виїзне заняття.
Управління натхненням.
Побудова ідеального шляху клієнта (Customer Journey).
Бізнес складова сегмента HoReCa
Бізнес підхід до роботи з об'єктами HoReCa.
Аналіз ринку. Ризики.
Особливості робіт по вимірах і вивчення комунікацій на об'єктах комерційного призначення.
Дозвільні процедури, роль і значення будівельних нормативів.
Практичні алгоритми і методи ведення будівництва комерційних об'єктів, робота з кошторисами, організація і контроль закупівель
Виїзне заняття на об'єкт комерційного спрямування, вивчення особливостей комунікаційних вузлів.
Опалення на об'єктах комерційного призначення. Норми проектування, сучасні тенденції. Виїзне заняття.
Вентиляція і кондиціонування на об'єктах HoReCa. Важливість комфорту нюху.
Психологія спілкування з клієнтом, виявлення очевидних і прихованих потреб.
Історія розвитку. Класифікація. Загальна структура.
Вхідна група. Правила формування функціональних зон.
Організація ресторану в готелі, його особливості.
Класифікація номерів. Сучасні тенденції стилістики.
Готель як мікросвіт в потоці міста. Виїзне заняття.
Формування світлових сценаріїв на об'єктах комерційного призначення.
Світло. Тенденції. Виїзне заняття.
Організація ресторану в готелі, його особливості.
Класифікація номерів. Сучасні тенденції стилістики.
Готель як мікросвіт в потоці міста. Виїзне заняття.
Торгові локації. Класифікація. Історія становлення. Ергономіка торгових приміщень.
Салон краси. Історія, класифікація. Ергономіка простору.
Салон-бутік. Виїзне заняття.
Колір як унікальна можливість ілюзорного перетворення і джерело енергії.
Практикум.
Скетч як можливість «швидкого» спілкування з клієнтом.
Застосування різних інструментів для промальовування предметів зокрема і інтер'єру цілком.
Декор і його роль в формуванні загальної стилістики об'єктів HoReCa.
Декор як швидкий спосіб ребрендингу, практикум.
Предметний дизайн. Його роль у формуванні загальної стилістики об'єктів.
Предметний дизайн в інтер'єрах комерційного призначення.
HoReCa-сегмент індустрії гостинності.
Історія розвитку ресторанів. Класифікація. Мистецтво вибору локації для ресторану.
Правила формування функціональних зон. Вхідна група.
Ергономіка ресторану, Посадочні зони. А ось варіативність розстановки меблів. Практикум.
Обладнання та комплектуючі для гастробізнеса, норми проектування.
Проект «Ресторан від 0 до реалізації».
Виїзне заняття. Дослідження «зсередини».
Текстиль в інтер'єрах громадського призначення, їх класифікація, характеристики.
Текстиль як одна з основ стилістичного рішення об'єкта.
Виїзне заняття.
Сучасні матеріали для оздоблення об'єктів комерційного призначення, їх класифікація, область застосування
Регламентовані параметри плитки для підлогових покриттів. Виїзне заняття.
Біокаміни, можливість застосування в різних функціональних зонах.
Спортивні локації, правила формування функціональних зон. Виїзне заняття.
Формування терас на об'єктах комерційного призначення.
Виїзне заняття.
Аква, фіто зони в комерційних приміщеннях, світові тенденції, правила планування.
Рекомендації по прилеглому ландшафту, а також озеленення на об'єкті.
Тренди в стильових рішеннях на об'єктах комерційного призначення.
Огляд міжнародних виставок.
Ораторське мистецтво для дизайнера як інструмент успішності. Уміння самопрезентації.
Консультація по проекту.
Захист проекту.

РЕЗУЛЬТАТИ НАВЧАННЯ
Проміжна кваліфікаційна робота – концептуальний дизайн-проект інтер'єру комерційного призначення на вибір з планувальним рішенням і стильовим напрямком, який є заліковим і включається в загальне портфоліо.
Проект включає в себе планувальне рішення, візуалізацію, розгортку декор-елементів, відомість обробки і специфікації і виконується в програмах ArchiCAD і 3DMax. Проект є заліковим і включається в загальне портфоліо слухача.

ВИКЛАДАЧІ ПРОГРАМИ

ВІДГУКИ ВИПУСКНИКІВ

НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ПРО ПРОГРАМУ?

ЯКЩО ВАС ЗАЦІКАВИЛО НАВЧАННЯ В EDS, ОЗНАЙОМТЕСЬ ТАКОЖ З ІНШИМИ ПРОГРАМАМИ:
Європейська Школа Дизайну пропонує комплексне, професійне навчання в сфері дизайну інтер'єру, декорування, фешн, ландшафтного та графічного дизайну.
Лекції, семінари, майстер-класи, вебінари, воркшопи, конференції, круглі столи, зустрічі з представниками індустрії, дизайн-тури, що дозволяють дизайнеру підвищити рівень компетенцій.